Sneakerville show oduševio sve ljubitelje urbanog stila

Uprkos fizičkoj distanci, brojne poznate ličnosti, brend ambasadori i ljubitelji patika, sporta,  umetnosti i street kulture okupili su se kako bi obeležili ovogodišnji Sneakerville, najveći lifestyle festival patika u Srbiji. Da je sneaker kultura svoj procvat u Srbiji doživela održavanjem prošlogodišnjeg Sneakerville festivala, koji je okupio preko 20.000 ljudi u Luci Beograd, dokazuje i velika zainteresovanost koju je javnost pokazala za Sneakerville 2.0, koji se ove godine održao u vidu TV emisije.

Brojni zaljubljenici urbanog stila imali su prilike da tokom vikenda na RED TV-u posvedoče prvom Sneakerville show-u, koji je na jednom mestu okupio neke od najvećih zvezda današnjice. Promoteri vodećih sportskih brendova Nike, Addidas, Reebok i Converse, učestvovali su u zanimljivim aktivacijama i takmičenjima poput sneaker pong-a, upertlavanja što većeg broja patika, šutiranja slobodnih bacanja, ali i bacanja rima na temu patika. Pobornici urbane street kulture, zvezde kao što su Andrija Kuzmanović, Dušan Bulut, Slobodan Stanojlović, Igor Rakočević, Ivan Jevtović, Ana Stanić, Sajsi MC otkrili su nam detalje iz svog javnog i privatnog života. Oni su tokom intervjua sa poznatim voditeljem Galebom Nikčevićem razgovarali o svojim karijerama, omiljenim odevnim kombinacijama i sportskim brendovima, ali i o zanimljivostima iz svog svakodnevog života. Sam kraj festivala obeležili su nezaboravni nastupi najaktuelnijih muzičkih izvođača, kada su Sara Jo, Coby, Kendi i Bojana Vunturišević gledaocima pripremili nesvakidašnji spektakl.

Sneakerville show svojim zanimljivim sadržajem mnogima je obeležio sam kraj godine, a svi zainteresovani show mogu pogledati na zvaničnoj Sneakerville stranici.