TI SI JEDINSTVENA

Bogat program povodom obeleževanja Dana žena u Stadion šoping centru

Program za pripadnice lepšeg pola pod nazivom Ti si jedinstvena, održava se 7. i 8. marta u Stadion šoping centru. Tim povodom drage dame moći će da uživaju u popustima i specijalnim pogodnostima, raznovrsnom edukativno-zabavnom programu, fotografisanju u profesionalnom studiju, kreativnim radionicama, kutku za ulepšavanje, vežbama za oblikovanje tela i drugim brojnim iznenađenjima. 

Prvi dan vikenda nam donosi bogat program na temu ulepšavanja. Sve zainteresovane dame koje budu želele moći će da se našminkaju i srede svoju frizuru u Beauty corneru, a zatim da naprave nekoliko profesionalnih fotografija u otvorenom studiju Afirmativnog centra.

Na Dan žena, jedno od iznenađenja za pripadnice lepšeg pola pripremiće mališani u okviru radionice Poklon za Osmi mart. Deca će od papira praviti raznovrsne oblike, darove i vrste cveća, kojima će moći oduše svoju mamu, baku, sestru, simpatiju…

Tog dana, svi koji budu želeli moći će da uživaju u radionici Kako biti jedinstvena uz eterična ulja i posavetuju se sa životnim trenerom, koji će im pomoći da spoznaju svoje vrednosti. Pored toga, one će moći dosta toga da nauče o eteričnim uljima i njihovoj primeni u svakodnevnom životu.

Vežbe za oblikovanje tela i otklanjanje stresa takođe, će biti deo programa Ti si jedinstvena. Dame će sa instruktorkama iz holističke akademije Maya moći da vežbaju hormonalnu i office jogu, nauče kako da zanimljivim pokretima i pravilnim disanjem oporave svoj organizam.

U toku oba dana, posetioci će imati priliku da budu deo kutka Housewife detox i dobiju sve informacije vezane za zdrav način života i zašto je detox važan za naš organizam. Radionica Da li vam je potreban detox? By Marija Đurovski otkriće nam sve tajne o nezi tela koje nismo znali do sad. Ovim povodom sve dame koje posete Housewife detox ostvariće 10% popusta prilikom porudžbine na sajtu www.housewifedetox.com. unošenjem koda stadion.

Program

Subota, 7. mart:

10.00-22.00 Housewife detox kutak

15.00-19.00 Otvoreni studio za fotografisanje

15.00-19.00 Kutak za ulepšavanje

Nedelja, 8. mart:

10.00-22.00 Housewife detox kutak

14.00-18.00 Radionica „Kako biti jedinstvena uz eterična ulja“

14.00-18.00 Savetovalište za negu kože i kose

14.30-15.00 Romantični par u cveću

15.00-18.00 Dečji kutak „Poklon za Osmi mart“

16.00-16.30 Romantični par u cveću

16.00-17.00 Vežbe za oblikovanje tela

17.00-18.00 Radionica „Da li vam je potreban detox?“

18.00-19.00 Predavanje i savetovalište za estetsku hirurgiju Adonis

Vidimo se u šoping centru Stadion!