PROMO

Vikend specijalnih popusta u šoping centru Promenada Novi Sad!

Pažnja pažnja!

Najbolji šoping ovog vikenda je u Promenadi, uz popuste tvojih omiljenih brendova 25. i 26. juna!

Opusti se uz prijatnu atmosferu najmodernijeg šoping centra u regionu i uživaj u dobrom šopingu sa prijateljima, porodicom, ili solo. Za spisak popusta posetite promenadanovisad.rs. Pored popusta, za posetioce centra će biti omogućen i besplatan parking.

Za ljubitelje šoping centra Promenada Novi Sad, ali i odličnih nastupa, otvorena je sezona PROMENADA OPEN AIR dešavanja na krovu – prošlog vikenda je nastupao Toni Cetinski, dok će 02.07. na Promenada Open Air-u nastupati Vlado Georgijev.

Foto: Jelena Ivanović

Promenada Novi Sad je najveći šoping centar u Vojvodini u kome se na 49000m2 nalazi preko 160 brendova. Jedinstveno i široko iskustvo kupovine ogleda se i kroz prisustvo najpoznatijih svetskih i domaćih brendova kao što su Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Reserved, Mohito, Armani Exchange,  Calvin Klein Jeans, Diesel, Reply, Kigili, Mona, Calzedonia, Fashion & Friends,  Nike, Intersport, Buzz, Sport Vision, Gigatron, iStyle, The Body Shop, L’Occitane i mnogi drugi. Pored ponude za kupovinu PNS nudi veliki izbor brze hrane i restorana kao i prelepe terase. Posetioci su dobrodošli sa svojim ljubimcem. Na niovu -1 se nalazi I moderno opermljen pet shop – Pet Republic. Prostrana garaža na 8 nivoa i 1500 parking mesta.

Foto: Jelena Ivanović

PROMO