Wellport – jer toplinu vlastitog doma ne može ništa da zameni

Svakoga dana nailazimo na izazove sa kojima se nosimo manje-više uspešno. Nekada nas vesele, nekada ne, ali uvek bogate naše iskustvo. Važno je, takođe, i da nakon dana punog izazova imamo svoju sigurnu luku, mesto na kojem ćemo odmoriti i odakle ćemo krenuti ka novim poduhvatima.

Wellport je takvo mesto. Prvi kondominijum na Novom Beogradu koji svojim stanarima pruža sve što je neophodno za udoban, komforan i bezbedan život. Vodeća izraelska kompanija Shikun & Binui Group, je ovim projektom tržištu ponudila 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica – od studija do petosobnih stanova koji se grade u četiri faze. Prva je već useljena, a za drugom vlada veliko interesovanje kupaca.

“Velika zainteresovanost nas ne čudi, jer je Wellport odlična investicija bez obzira na to da li se radi o budućem mestu stanovanja ili ulaganju u nekretnine. Kupovina stanova u izgradnji je uvek po povoljnijim uslovima, a u slučaju prvog kondominijuma na Novom Beogradu važno je istaći dinamiku izgradnje druge faze i ona će najverovatnije biti gotova pre roka, a početak treće faze je planiran na proleće 2021. Kupci su naročito zainteresovani za stanove u prizemlju, koji imaju prave male bašte”, rekla je prilikom predstavljanja projekta Wellport predstavnicima medija, Mina Kalezić, direktorka marketinga i prodaje vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije i ekskluzivni zastupnik za prodaju Wellport stanova.

Stambeni kompleks Wellport stanarima će pružiti premium kvalitet gradnje i niz pogodnosti: privatni park, centralnu dvadesetčetvoročasovnu recepciju i kartični pristup, konstantno obezbeđenje i video nadzor, profesionalno održavanje, podzemnu garažu. Wellport je na tržištu jedinstven i po tome što sadrži privatni park koji mogu da koriste isključivo stanari, kao i igralište za decu, teretanu na otvorenom, prostor za kućne ljubimce. Kuriozitet je i Smart House sistem koji omogućava daljinsku kontrolu grejanja, roletni, rasvete… Svaki stan ima ugrađenu pripremu za ovaj sistem tako da kupac može da instalira željeni paket opcija, dok penthouse stanovi imaju već ugrađen osnovni paket koji se može nadograditi.

Prodajna kancelarija i pokazni stan nalaze se u Tadije Sondermajera 1.

Wellport – sigurna luka – vas čeka, jer toplinu vlastitog doma ne može ništa da zameni.