PROMO

Wellport – jer toplinu vlastitog doma ne može ništa da zameni

Svakoga dana nailazimo na izazove sa kojima se nosimo manje-više uspešno. Nekada nas vesele, nekada ne, ali uvek bogate naše iskustvo. Važno je, takođe, i da nakon dana punog izazova imamo svoju sigurnu luku, mesto na kojem ćemo odmoriti i odakle ćemo krenuti ka novim poduhvatima.

Wellport je takvo mesto. Prvi kondominijum na Novom Beogradu koji svojim stanarima pruža sve što je neophodno za udoban, komforan i bezbedan život. Vodeća izraelska kompanija Shikun & Binui Group, je ovim projektom tržištu ponudila 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica – od studija do petosobnih stanova koji se grade u četiri faze. Prva je već useljena, a za drugom vlada veliko interesovanje kupaca.

“Velika zainteresovanost nas ne čudi, jer je Wellport odlična investicija bez obzira na to da li se radi o budućem mestu stanovanja ili ulaganju u nekretnine. Kupovina stanova u izgradnji je uvek po povoljnijim uslovima, a u slučaju prvog kondominijuma na Novom Beogradu važno je istaći dinamiku izgradnje druge faze i ona će najverovatnije biti gotova pre roka, a početak treće faze je planiran na proleće 2021. Kupci su naročito zainteresovani za stanove u prizemlju, koji imaju prave male bašte”, rekla je prilikom predstavljanja projekta Wellport predstavnicima medija, Mina Kalezić, direktorka marketinga i prodaje vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije i ekskluzivni zastupnik za prodaju Wellport stanova.

Stambeni kompleks Wellport stanarima će pružiti premium kvalitet gradnje i niz pogodnosti: privatni park, centralnu dvadesetčetvoročasovnu recepciju i kartični pristup, konstantno obezbeđenje i video nadzor, profesionalno održavanje, podzemnu garažu. Wellport je na tržištu jedinstven i po tome što sadrži privatni park koji mogu da koriste isključivo stanari, kao i igralište za decu, teretanu na otvorenom, prostor za kućne ljubimce. Kuriozitet je i Smart House sistem koji omogućava daljinsku kontrolu grejanja, roletni, rasvete... Svaki stan ima ugrađenu pripremu za ovaj sistem tako da kupac može da instalira željeni paket opcija, dok penthouse stanovi imaju već ugrađen osnovni paket koji se može nadograditi.

Prodajna kancelarija i pokazni stan nalaze se u Tadije Sondermajera 1.

Wellport – sigurna luka - vas čeka, jer toplinu vlastitog doma ne može ništa da zameni.

Tags:
Povezane teme

PROMO

Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Najveći Nike shop u Istočnoj Evropi zvanično je otvoren u TC Galerija Belgrade na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept koji nudi jedinstve...

PROMO

Poznate voditeljke otkrile koji su im omiljeni proizvodi iz Lilly drogerija!

Kristina Radenković, Danijela Buzurović, Marija Egelja i Marina Kotevski, voditeljke poznate po svom negovanom izgledu, konačno su otkrile koji su to proizvodi deo njihove svakodne...

PROMO

Najlepši poklon: Sigurna luka za sigurnu ljubav

Ljubav je pokretačka snaga koju ništa ne može da zaustavi. To je najlepše osećanje koje se ne može meriti ni sa čim drugim. Zato, ljubav treba negovati i čuvati, kao dragulj.

PROMO

Zaljubi se u…

Obeležavanje Dana zaljubljenih u SC Stadion

PROMO

Jakna kao osnova zimskog garderobera

Najpoželjniji modeli sezone na popustu do -60%

PROMO

Isprobajte Huawei Watch GT 2 Pro i uživajte u omiljenim zimskim aktivnostima

Zima je odličan period za kvalitetno provođenje vremena. Nakon praznika koji su iza nas, ovo je idealan trenutak da se fizički aktiviramo.

PROMO

Galerija Belgrade: Vreme je za kupovinu poklona!

Novogodišnja euforija se zahuktava, a dok čekamo to veče koje će „promeniti sve“, priželjkujemo da naše najdraže obradujemo onim stvarima koje su tokom godine čežnjivo gledali u iz...

PROMO

Praznična trpeza, prijateljska reč, podrška

Vreme praznika uvek nas podseti na međusobnu solidarnost i probudi iskrenu potrebu da nekome darujemo poklon, pažnju ili lepu reč.

PROMO

Sneakerville show oduševio sve ljubitelje urbanog stila

Uprkos fizičkoj distanci, brojne poznate ličnosti, brend ambasadori i ljubitelji patika, sporta,  umetnosti i street kulture okupili su se kako bi obeležili ovogodišnji Sneakervill...

PROMO

Nike vodi računa o zaštiti životne sredine

Klimatske promene, nastale usled prekomernog zagađenja različitim štetnim materijalima, ostavile su negativan uticaj kako na ljude, tako i na životinje i prirodu.

PROMO

Na lak način nadoknadite minerale koji nedostaju organizmu

Hraniti se zdravo ponekad predstavlja pravi izazov za savremenog čoveka.

PROMO

Inspirativno cross fit takmičenje u organizaciji brenda NIKE

Nastupili su hladni dani i sa sobom doneli idilu kojoj retko ko može odoleti: ležanje na udobnom krevetu, gledanje omiljene serije i ispijanje toplih napitaka. Međutim, pravi ljubi...

PROMO

Timberland boji grad u zeleno: sprovedena sadnja drveća u Beogradu

Poznate ličnosti, mediji i zaposleni Fashion Company u akciji za zeleniju budućnost

PROMO

Četiri razloga zbog kojih je Huawei P smart 2021 pravi telefon za vas

Na domaćem tržištu krajem oktobra pojavio se najnoviji predstavnik Huawei P smart serije.