Nakon priča o tome da je otkazala koncerte zbog posesivnog dečka, evo šta kaže Adel!

Kada je otkazala seriju zakazanih koncerata u Las Vegasu, samo 24 sata pre početka prvog nastupa, Adel je ostavila na hiljade fanova u čudu. Mnogi su bili besni jer su već doputovali u Vegas, a da ne pričamo o tome da su morali da izdvoje ogromne sume novca za smeštaj i karte. Pevačica je, uplakana i na ivici nerava, obrazložila da se zakazani koncerti otkazuju zbog korona virusa, ali su se ubrzo u medijima pojavili naslovi u kojima se nagađa da krivac za to ipak nije kovid, već njen posesivni dečko, sportski menadžer Rič Pol. Kako je blizak pevačicin izvor potvrdio za Daily Mail, Adel je konstantno prekidala probe za šou kako bi se njemu javljala na telefon, a kad je, na kraju, otkazala nastupe, odmah je sela na avion i otišla kod njega u Los Anđeles.

Adel nije mogla da završi nijednu probu. Neprestano je bila na vezi s Polom. Glasno je vikala i jecala. Jedva da je vežbala jer je bila nervno rastojena, pišu britanski tabloidi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Da nije samo korona problem, možda je moglo da se nasluti I u Adelinom obraćanju fanovima pred kamerama.

Ne mogu vam dati ono što trenutno imam i iscrpljena sam. Iznervirana sam što se sve dogodilo u poslednjem trenutku. I tako mi je žao zbog svih koji su opet putovali nazad, izjavila je ona u videu.

Odluku da otkaže šou, mnogi Adelini fanovi ocenili su u najmanju ruku neprofesionanom, dok organizatori koncerata, “Live Nation” i “Caesars Palace”, tvrde da su se do poslednjeg trenutka borili da postignu neki dogovor sa pevačicom. A onda, dvadesetak dana kasnije – bez ikakvog obrazloženja o tome da li će i kada koncerti da se održe, Adel se ponovo javila na Instagramu

– Hiya, dakle, veoma sam sećna što mogu da najavim da nastupam na dodeli Britanskih nagrada sledeće nedelje! Iiiiiii, takođe ću skoknuti da vidim Grejema, da se malo ispričamo na kauču, kad sam već u gradu – napisala je, otkrivajući svoje gostovanje u popularnoj britanskoj emisiji, koja se emituje i u Americi, “Graham Norton Show”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

A onda je dodala nešto što je sve iznenadilo:

– Radujem se svemu tome! I da, Rič vam šalje ljubav, napisala je, ostavivši srce uz komentar, očigledo želeći da poruči da glasine o kojima se poslednjih dana nagađalo u medijima nisu tačne.

Iako su joj mnogi ispod objave slali reči razumevanja i ljubavi, mnogo obožavatelja izrazilo je svoje nezadovoljstvo njenim rečima. “Šta je sa Vegasom?”, “Kada ćemo znati datume novih koncerata?’”, “I dalje smo nesrećni zbog otkazivanja!”, “Vesti o Vegasu? I dalje držim karte od 1500 dolara u ruci!”, pisali su neki od njih.

Ostaje da vidimo da li će Adel u emisiji Grejema Nortona otkriti nešto dodatno o otkazivanju koncerata i da li će Rič imati neku reakciju na to. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram