grazia

Zodijak

Mesečni horoskop za avgust 2022.

OVAN

Početak meseca za mnoge Ovnove može biti period pun izazova. Dešavaće se stvari koje verovatno nikako niste mogli da predvidite i ovo može drastično uticati na neke bitne aspekte vašeg života. Ovo se prvenstveno može ticati vaše imovine u širem smislu, pogotovo ako je ta imovina na neki način povezana sa grupom ili organizacijom kojoj pripadate.

U ovom periodu može vam delovati kao da se nižu problem za problemom, ali stvari zaista ne stoje toliko loše kao što vam se na prvi pogled može učiniti. Svaka prepreka će pored izazova predstavljati i novu priliku, a na vama će biti da je prepoznate i iskoristite. Ako potonete u očajanje sva je prilika da ćete propustiti mnogo. Suprotno tome, ako stvari prihvatite vedrog duha i fokusirate svoju pažnju na pozitivne aspekte onoga što se dešava, možete očekivati ozbiljan uspeh.

U vam se može pojaviti i želja da se jednostavno udaljite od stvari koje ne možete direktno da kontrolišete i svoje vreme posvetite nečemu što je jedinstveno za vaš temperament, pogotovo ako to na neki način ima veze sa svešću o sopstvenom telu.

Možete očekivati da će svaki pokušaj da se u ovom periodu osamite biti osuđen od strane ljudi iz neposredne okoline. Glavni razlog za to će verovatno biti nerazumevanje, posebno ako vaše ponašanje bude delovalo kao da se kosi sa nekim prećutno već ustanovljenim normama.

Poslednji deo meseca sa sobom donosi olakšanje. Fokus će biti na komunikaciji i učenju. Kraj avgusta je idealan period za putovanje i upoznavanje novih interesantnih ljudi, pogotovo ako odlučite da zauzmete malo pozitivniji stav prema životu uopšte.

BIK

Avgust za mnoge Bikove može početi prilično burno i dinamično, ali stvari će se ipak kretati u pravom smeru. Odnos sa partnerom ili vrlo bliskom osobom prvih dana meseca može biti vrlo haotičan i verovatno će ići tokom koji niste mogli da predvidite.

Slobodni Bikovi tokom meseca mogu očekivati da upoznaju osobu koja pripada potpuno drugačijem kulturnom nasleđu od onog na koje su navikli. Ova osoba vas na neki način može izazvati da preispitate neke od svojih stavova, pogotovo ako su u pitanju stavovi koji su malo tradicionalniji ili konzervativniji. I sami ćete se iznenaditi koliko vam ova interakcija može prijati i pronaći ćete da se i druga strana oseća slično.

U avgustu možete očekivati i pojačanu interakciju na polju komunikacije. Bićete u stalnom kontaktu sa ljudima koji će iz vas izvlačiti najbolje što možete da ponudite sagovorniku. Nemojte se iznenaditi ako teme za razgovor budu uključivale nešto što će vas navesti da unapredite neke od svojih pogleda na svet i počnete da eksperimentišete sa nečim novim i sasvim drugačijim.

Polovinom meseca fokus vaše pažnje će polako početi da se pomera ka porodici i domu. Na ovom polju možete očekivati pozitivan razvoj događaja, posebno kada su u pitanju materijalna situacija i u određenoj meri duhovni razvoj. Šta god da se bude dešavalo, izvesno je da će vam se kvalitet života na neki način poboljšati.

Na polju karijere ovo je period kada možete očekivati izazove koji će predstavljati kulminaciju okolnosti koje traju već mesecima.

Ostatak astrološke prognoze za ovaj mesec možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku tu vas čekaju i dnevni, nedeljni godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni horoskop od 08. do 14. avgusta

U proteklom periodu ste vi bili osoba koja je drugima pružala pomoć i podršku i ovo vas je sada premorilo. Vreme je da razmilite o onome što želite i posvetite se sopstvenim potreb...

Zodijak

Vikend astro od 05. do 07. avgusta

Vodolije će ovog vikenda kao i mnogo puta do sada preuzeti ulogu lidera. Budite oprezni da vaša odlučnost ne preraste u diktaturu.

Zodijak

Nedeljni astro od 1. do 7. avgusta

Pred nama je nedelja koja donosi nova iskustva.

Zodijak

Vikend astro od 29. do 31. jula

Šta su vam zvezde zaspisale za poslednji julski vikend pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 22. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vreli vikend pred nama, otkrijte u nastavku..

Zodijak

Nedeljni astro od 18. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama otkrijte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 15. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za još jedna vreo viked, pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama, pročitajte u nastavku..

Zodijak

Vikend astro od 08. do 11. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama, pročitajte u nastavku..

Zodijak

Nedeljni horoskop za period od 04. do 11. jula

Za neke biće ovo nedelja odmora, za druge biće neophodno da fokus bude u zenitu...

Zodijak

Veliki LETNJI horoskop za 2022.

Saturn je rertogradan čitavo leto, temperature su previsoke još od maja - biće ovo jedno dugo, vrelo i nezaboravno leto!

Zodijak

Vikend astro od 01. do 04. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

OVAN horoskop za leto 2022.

Kada je Saturn retrogradan celo leto, očekujte da bude svakako za pamćenje.

Zodijak

BIK horoskop za leto 2022.

Kada je Saturn retrogradan celo leto, očekujte da bude svakako za pamćenje.

Zodijak

BLIZANCI horoskop za leto 2022.

Kada je Saturn retrogradan celo leto, očekujte da bude svakako za pamćenje.