grazia

Zodijak

Mesečni horoskop za novembar

OVAN

Početak meseca će većini Ovnova doneti osećaj mira i spokoja. Delovaće vam kao da se svet oko vas usporio i da nema razloga bilo gde da žurite. Bitni projekti i odluke u ovom periodu mogu biti odloženi i ovo vam može doneti osećaj olakšanja. Vaša pažnja će više biti usmerena na vaše bližnje i njihove potrebe nego na bilo kakve obaveze, posao i karijeru.

Osećaj mira i opuštenosti može potrajati i nekoliko nedelja. Ako se osvrnete na sve ono što ste uradili u proteklih par meseci moguće je da ćete zaključiti kako ste prebrzo napravili veliki iskorak. Nije loša ideja da još jednom preispitate urađeno, popravite ono što može da se popravi i učvrstite svoju poziciju. Ako ste posvetili vreme učenju nečeg novog vrlo je izvesno da ćete morati da se vratite na određene lekcije i ponovite ih, možda i nekoliko puta, sve dok ne budete u potpunosti zadovoljni rezultatima i sigurni u svoje znanje. Moguće je da ćete se na momente osetiti zbunjeno, možda čak i izgubljeno i u ovim trenucima je najbitnije da ne paničite i oslonite se na najbliže prijatelje i ljude u koje imate poverenje i na koje uvek možete da se oslonite.

Ovo je mesec koji će staviti snažan akcenat i na pitanje bezbednosti i sigurnosti, što će se verovatno odnositi i na vaše emotivno stanje i na vaše finansije. Partner će prolaziti kroz težak period i na vama će biti da mu pružite neophodnu podršku. Nećete moći da budete u potpunosti sigurni kada će nastupiti određene promene i zato bi najbolje bilo da od starta budete spremni.

BIK

Bikove očekuje mesec velikih i značajnih dešavanja, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Snažan akcenat će biti na međuljudskim odnosima u vašem životu, što vas može navesti da razmislite o sprovođenju određenih promena.

Pred vama će se naći izbor koji vas može odvesti u dva potpuno različita karijerna pravca. Mnogo toga ste uspeli da uradite na ovom polju u poslednjih godinu dana i sada se možete osetiti kao da ste prerasli svoje okruženje. Pritisak koji je neko usmerio ka vama će vam delovati potpuno bespotrebno i imaćete snažnu želju da se oslobodite stega i zakoračite u nešto novo. Ova želja za promenom se može odraziti i na odnos sa voljenom osobom, verovatno delom zato što oboje donekle zavisite jedno od drugog. Sva je prilika da ni vi ni partner nećete biti u potpunosti sigurni šta bi najbolje bilo da uradite. Možete očekivati ozbiljne diskusije i rasprave, ali najmudrije bi bilo da se bar neko vreme uzdržite od donošenja odluke koja može drastično uticati na vaše živote.

Polovinom meseca celokupna atmosfera i vaš unutrašnji osećaj će se potpuno promeniti. Počećete ponovo da pronalazite svoj unutrašnji glas i osećaj slobode. U vama će se ponovo probuditi zdrava radoznalost o samom sebi i ulozi koju imate u svetu. Ovo je odličan period za introspekciju i istraživanje sopstvene psihe, unutrašnjih strahova i psiholoških problema. Imaćete priliku mnogo toga da naučite o stvarima koje vas motivišu i utiču na vaš emotivni život.

Ostatak astrološke prognoze za ovaj mesec možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku tu vas čekaju i dnevni, nedeljni godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni astro od 5. do 11. decembra

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Zodijak

Mudre misli za svaki horoskopski znak

Pokretačke poruke za svaki znak zodijaka.

Zodijak

Vikend astro od 2. do 4. decembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Krijete da niste dobro? Evo šta svaki horoskopski znak tipično radi u tim okolnostima

Neko se preopterećuje obavezama, neko se lažno smeje, a neko se preterano ljuti.

Zodijak

Mesečni horoskop za decembar

Šta nam zvezde poručuju poslednjeg meseca u godini...

Zodijak

Koji ste emotikon prema zodijaku?

Sledeći put kada budete pisali poruku, najpre pogledajte ove preporuke astrologa

Zodijak

Vikend astro od 25. do 27. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend horoskop od 18. do 20. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 11. do 13. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Oni pucaju od sarkazma

Ovi znakovi će davati svoje primedbe bez okolišanja, čak i kada ih govore u šali

Zodijak

Od njih nema iskrenijih

Ovim znacima je teško da kažu čak i malu belu laž, tvrde astrolozi. Međutim, toliko poštenje ima svoju tamnu stranu...

Zodijak

Nedeljni astro od 07. do 13. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 04. do 06. novembra

Neke lekcije se nekada vraćaju da bi bile potvrđene, ili da biste nešto još iz njih naučili.

Zodijak

Nedeljni astro od 31. oktobra do 06. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro do 28. do 30. oktobra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...