grazia

Zodijak

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2021.

OVAN

LJUBAV:

Novembarska energija već početkom meseca donosi zauzetim ovnovima mogućnost da intimne odnose dovedu u red i da sve što je bilo zatrpavano konačno izađe na površinu, kako bi konačno bilo rešeno. Za one koji se već nalaze u stabilnoj vezi, narednih dana bi trebalo da završe započete planove koje su zajedno sa partnerom napravili. Partner je prilično nestrpljiv i ima sve manje razumevanja za vaše razloge koji vas odvlače od zajedničkih investicija, naročito ako ste zajedno uložili vreme i finansije u neki projekat. Slobodni ovnovi krajem novembra mogu promeniti svoj status, ali to zavisi od vaših kriterijuma koji su, moraćete priznati, ovih dana prilično visoki, ali svakako se ne možete žaliti na nedostatak mogućnosti.

POSAO:

Početak novembra donosi veliko iznenađenje u vidu novina koje mogu vaše polje karijere i finansija promeniti. Mogućnost da zaradite posredovanjem ili povezivanjem sa drugim ljudima je vrlo izvesno, ali od vas se očekuje brza reakcija što možete doživeti prilično stresno. Brojni sastanci i pojačana komunikacija donose vam promene velikih razmera na polju karijere, pa ukoliko vam je potreban savet drugih ljudi, ne ustručavajte se da ga potražite. Ovnovi koji su dosta investirali na poslovnom planu u poslednjih šest meseci mogu očekivati naplatu i blago poboljšanje finansija.

ZDRAVLJE:

Razlog svog pada imuniteta potražite duboko u sebi. Otklanjanjem emotivnih blokada i trauma radite i na svom fizičkom zdravlju.

Pročitajte još i: Ljubavni horoskop za jesen: Povratak bivših, veze na testu i nove prilike

BIK

LJUBAV:

Izuzetno značajna dešavanja odigraće se u ovom periodu u vašem polju partnerstva. Promene koje se budu odvijale u toj sferi mogu promeniti vaš život, uključujući i odnose u kojima se trenutno nalazite. Ove promene mogu biti posledica vaših odluka, koje usko mogu biti povezane sa poljem vašeg posla i karijere, ili toga što ste rešili da promenite svoj status unutar veze. U kom pravcu će se dalje odnos razvijati zavisiće isključivo od vas i vaših odluka i akcija. Polje ljubavi svakako donosi kompletan preporod i mogućnost za nastavak ili početak neke nove veze, u kojoj zaista možete pronaći ono što vam je potrebno. Za slobodne bikove bilo bi poželjno da pokušaju da kanališu i preusmere energiju ka osobama sa kojima mogu ostvariti dublju konekciju, ali i da nastoje da smanje uticaj ljudi koji nisu dokazali svoju ljubav prema njima.

POSAO:

Prvi novembarski dani donose nemir, uzrokovan brojnim i brzim dešavanjima na privatnom i poslovnom planu. Novi saradnici, poslovni partneri ili nadređeni zahtevaće od vas veći angažman i prilagođavanje promenama kojima nikako niste vični. Ovo može biti i velika tačka preokreta i izazovan period kom ćete kasnije biti zahvalni, iako biste sada radije izašli iz sopstvene kože. Ukoliko ste rešili da promenite posao ili da se prekvalifikujete za neku drugu poziciju, zvezdane pozicije rade u vašu korist u narednih nekoliko meseci.

ZDRAVLJE:

Problemi koji se budu javili tokom novembra meseca su samo opomena koja vam govori da bi trebalo da se distancirate od svega što vam nije neophodno i izaziva u vama nelagodu.

Pročitajte još i: 9 parova zodijaka koji bi odmah trebalo da se venčaju

BLIZANCI

LJUBAV:

Novembarski dani ukazuju da se ljubav iz prvog plana premešta u drugi, jer druge životne sfere zahtevaju mnogo više vaše pažnje. Vaša podrška i zadovoljavanje tuđih potreba se isprva čine prikladnim i ispravnim, no ako pređete granice razumnog i date sebe previše drugima, razdražljivost i nervoza je ono što možete očekivati kao rezultat. Vaše potrebe su jednako važne kao i potrebe drugih. Od druge polovine meseca partner podržava sve vaše aktivnosti, pa ako vam je u planu poslovno putovanje, povedite i partnera i tako spojite lepo i korisno. Ako pripadate slobodnim blizancima, susret sa osobom koja bi mogla da zadovolji vaše zahteve moguć je krajem meseca.

POSAO:

Sada kada ste pri kraju ne želite da dozvolite da vas redovne obaveze odvuku od velikog projekta na kome već neko vreme radite. Znate tačno zašto ste ga započeli i šta bi vam on mogao doneti u budućnosti. Suzite svoj fokus i radite jednu po jednu stvar, jer je ovog meseca naročito bitno da se držite plana, kako biste mogli da postignete sve željeno. Obaveze koje se pred vama nameću ne dozvoljavaju potpuni užitak, ali sa dobrom reorganizacijom dnevnog rasporeda imate dovoljno vremena za sve. Kraj novembra je period u kom se može otvoriti nekoliko sjajnih opcija na koje do sada niste računali, pa čak ni o njima razmišljali. Budite spremni na iznenađenja i dovoljno smeli da na ista pristanete.

ZDRAVLJE:

Obratite pažnju na to šta unosite u svoj organizam i potrudite se da ispoštujete pauzu za odmaranje, jer to može sprečiti pad imuniteta.

Ostatak astrološke prognoze za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku tu vas čekaju i dnevni, nedeljni godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Mesečni horoskop za DECEMBAR 2021.

Očekuje nas uzbudljiv mesec na ljubavnom i poslovnom planu!

Zodijak

Nedeljni horoskop od 29. novembra do 5. decembra

Izazovi sa kojima ste se suretali jenjavaju i ove nedelje možete konačno malo predahnuti.

Zodijak

Ljubavne astro prognoze za predstojeće praznike

Spoj Venere i Jarca u velikoj meri će uticati na svačiji ljubavni život, a o tome ćemo više u redovima koji slede.

Zodijak

Vikend horoskop od 26. do 28. novembra

Vaše raspoloženje je na nivou i spremni ste da se upustite u avanturu, ali bi bilo mudro da ne prelazite ograničenja koje ste sami sebi postavili.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 22. do 28. novembra

Ove nedelje imate podršku neba za ispoljavanje sebe i svoje suštine kroz kreativnost.

Zodijak

Večeras nas očekuje i pun Mesec i pomračenje Meseca što nam obećava nove početke

Zanimljiva dešavanja na nebu donose zanimljiva dešavanja na zemlji!

Zodijak

Vikend horoskop od 19. do 21. novembra

Odvojite vreme za prave vrednosti u svom životu.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 15. do 21. novembra

Očekuje nas turbulentna nedelja.

Zodijak

Venera u Jarcu donosi ljubav kakvu ste priželjkivali

Ovim horoskopskim znakovima naročito se smeši sreća u ljubavi!

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. novembra

Spoj lepog i korisnog, posla i zadovoljstva je ono što možete očekivati ovog vikenda.

Zodijak

Vikend horoskop od 5. do 7. novembra

Šta vam zvezde predviđaju ovog kišnog vikenda?

Zodijak

Mladi Mesec u Škorpiji najviše će uticati na ova 4 horoskopska znaka

Mladi Mesec nam dolazi 4. novembra, a naći će se u najstrastvenijem i najmisterioznijem znaku - Škorpiji.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 1. do 8. novembra

Stiži novine na poslovnomi ljubavnom planu.