grazia

Zodijak

Mesečni horskop za MAJ 2022.

OVAN

Maj će za većinu Ovnova biti izuzetno dinamičan i interesantan period. Finansijska situacija vam se može drastično promeniti, a na vama će biti da okolnosti iskoristite u svoju korist. Neka dešavanja na koja nikako nećete moći da utičete vam mogu doneti prijatno iznenađenje.

Imperativ u ovom periodu će biti prilagođavanje novonastalim situacijama. Pred vama će se ređati izazov za izazovom, ali budite sigurni da ćete uz dovoljnu količinu uloženog truda, vremena i energije biti u stanju da sve preokrenete u svoju korist. Shvatite promene koje se dešavaju kao nove prilike i prigrlite mogućnosti da nešto unapredite u sopstvenom poslovanju, ili u svojim ličnim finansijskim planovima.

Polovinom meseca novi planovi će početi da dobijaju formu u vašoj glavi, ali nemojte se iznenaditi ako se nađete na raskršću i ne budete isprva bili sigurni kojim putem dalje da nastavite. Izbor vas u prvom trenutku može paralisati, jer ste svesni težine odluka koje donosite, ali podrška neba koju u ovom periodu imate znači da će budućnost biti svetla.

Ovo je idealno vreme i da saopštite svetu svoje vizije i ideje. Do kraja meseca uhvatićete pun zalet i ništa vam neće stajati na putu.

Polje partnerstva u ovom periodu govori o izazovima, ali i o želji partnera da ispuni vašu volju. Moguće je da će partner težiti da ostvari izvesnu dozu samostalnosti, ali konačne odluke će ležati na vama. Uz malo volje pred vama će se otvoriti novi horizonti koji vas mogu odvesti u zanimljivo putovanje, ili neki za vas novi tip edukacije.

BIK

Mnogi Bikovi će od samog početka meseca biti u neprestanoj akciji. Maj će biti intenzivan i dinamičan, donoseći sa sobom nove izazove i potrebu za donošenjem bitnih životnih odluka. Bićete u situaciji da preispitate neke svoje stavove i možda delom promenite životni stil. Pred vama će se naći nove opcije i na vama će biti da dobro razmislite i odlučite kojim putem dalje želite da nastavite.

Ovo je i period za tihu introspekciju. Nađite vremena samo za sebe, osamite se i dobro razmislite o svojim kvalitetima, o veštinama koje u životu možete bolje da iskoristite i šta je ono u čemu još uvek niste dostigli željeni nivo i na čemu bi valjalo poraditi. Preispitajte svoje stavove i iskustvo i fokusirajte se na one jedinstvene stvari koje samo vi možete da pružite u poslovnom okruženju ili u vezi.

U ovom periodu će se postaviti i pitanje balansa između vaše zavisnosti i nezavisnosti od drugih. Razmljivo je da neke stvari želite da uradite sami, ali svakome je u životu nekada potrebna pomoć, nemojte se plašiti ni da je primite, ni da je pružite.

Polovinom meseca se možete naći u situaciji koja je u potpunosti izvan vaše kontrole. Ovo vas može ostaviti sa osećajem nemoći i nezadovoljstva, ali nemojte odmah očajavati, jer ovakve okolnosti neće potrajati. Već krajem meseca mnoge stvari će se iskristalisati i biće vam jasnije šta želite i šta ne želite da radite. Vaše samopouzdanje će rasti iz dana u dan i osetićete se zadovoljnije, opuštenije i snažnije.

Ostatak astrološke prognoze za ovaj mesec možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku tu vas čekaju i dnevni, nedeljni godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels.com

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop od 20. do 22. maja

Nije loše nekada napraviti pauzu, ali nemojte zaboraviti da problemi neće nestati sami od sebe samo zato što ste rešili da ih neko vreme ignorišete. 

Zodijak

Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja

Početak nedelje doneće vam osećaj osetljivost i ranjivosti.

Zodijak

Vikend horoskop od 13. do 15. maja

Povoljan je period za organizovanje putovanja...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 9. do 15. maja

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za nedelju kada Merkur ponovo kreće retrogradno.

Zodijak

Šta retrogradni Merkur donosi vašem horoskopskom znaku?

Merkur će se kretati retrogradno od 10. maja do 3. juna.

Zodijak

Vikend horoskop od 6. do 8. maja

Ostavite brige kod kuće i dobro napunite svoje energetske rezerve.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 02. do 09. maja

Možete imati poteškoća da prikažete sebe u najboljem svetlu ove nedelje.

Zodijak

Vikend horoskop od 29. aprila do 02. maja

Nešto u šta ste bili sto posto sigurni vam sada može izgledati potpuno drugačije.

Zodijak

Solarna eklipsa 30. aprila najviše će uticati na ova 4 znaka

Energija solarne eklipse izuzetno je moćna i najčešće se odnosi na način na koji posmatramo sebe.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 25. aprila do 1. maja

Dostizanje duševnog mira ono što će vam pomoći da se pripremite za aktivan kraj proleća i početak leta.

Zodijak

Vikend horoskop od 22. do 24. aprila

Udovoljite sebi, jer nije uvek neophodno da negde jurite i budete preplavljeni obavezama.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 18. do 24. aprila

Možda ste do sada imali osećaj da tapkate u mestu ili da još niste sigurni kojim putem bi trebalo krenuti, ali se već na početku nedelje stvari pokreću na bolje, u vašu korist.

Zodijak

Vikend horoskop od 15. do 17. aprila

Ovo je vreme za zasluženi odmor, a realizacija planova može da sačeka i sledeću nedelju.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. aprila

Oslobađanje tenzije i stresa je ono što ćete uočiti već početkom ove nedelje.

Zodijak

Vikend horoskop od 8. do 10. aprila

Kada se vratite u realnost nemojte se iznenaditi što su vas svi problemi sačekali na istom mestu gde ste ih ostavili i što se nisu magično sami razrešili.