grazia

Zodijak

Nedeljni astro od 2. do 8. januara

OVAN

Obratite pažnju ove nedelje na svoj odnos sa osobama od autoriteta, posebno ako su u pitanju državni organi. Izbegnite ulazak u bilo kakav sukob, izbegavajte provokacije i ostanite staloženi, jer u suprotnom možete sebi od bezazlene situacije napraviti ozbiljan problem. Na polju finansija je moguće iznenađenje, a kako će se stvari dalje odvijati zavisiće isključivo od toga kako ćete se vi postaviti. Ne preterujte ni u slavlju ni u kritikama.

BIK

Ova nedelja predstavlja povoljan momenat da se pozabavite pravljenjem novog finansijskog plana. Iznenađenje su vrlo moguća i zato ostanite pribrani. Ne reagujte odmah na sve što vam je rečeno, već zastanite bar na trenutak i razmislite šta tačno želite da postignete. Moguće je da se u pozadini dešava nešto čega niste u potpunosti svesni i što zahteva vašu pažnju. Izbegavajte mesta koja vam deluju i najmanje opasno, jer rizik trenutno nije opravdan.

BLIZANCI

Ovih dana vam može delovati kao da nemate pred sobom sve neophodne informacije i ovo vas može lako učiniti nervoznim. Neko od bližnjih ili kolega će pokrenuti pitanje deljenja odgovornosti i ovo vas izuzetno lako može odvesti u vrlo ozbiljan sukob ako ne budete pažljivi. Šta god da je u pitanju, očekujte otežavajuće okolnosti. Pokušajte da uopšte ne ulazite u rasprave jer ovde neće biti pobednika, možete samo da izgubite vreme i živce.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koje je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Fotografija: Pexels 

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Mesečni horoskop za jun 2023.

Šta su vam zvezde zapisale za mesec pred nama...

Zodijak

Nedeljni astro od 22. do 28. maja

Tenzije su visoke za ovo vreme prepuno akcije, budite oprezni sa onim što zamah donosi.

Zodijak

Vikend astro od 19. do 21. maja

Da li su vam zvezde naklonjene ovog vikenda kao što će vremenske prilike biti

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. maja

Posle intenzivne sezone pomračenja, vreme je da se opustimo. Ali postoji nekoliko zvezdanih znakova na koje bi trebalo obratiti pažnju.

Zodijak

Vikend horoskop od 14. do 16. aprila

Zvezde vam daju zeleno svetlo i dobre vibracije ovog vikenda!

Zodijak

Nedeljni astro od 10. do 16. aprila

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama...

Zodijak

Vikend horoskop od 31. marta do 2. aprila

Šta su zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...