grazia

Zodijak

Nedeljni astro od 26. decembra do 1. januara

OVAN

Vreme praznika će mnoge Ovnove navesti na razmišljanje o najbitnijim životnim ciljevima u narednom periodu. Ovo će se odnositi na osobe od autoriteta, bilo na poslu ili u okviru porodice, ali i na partnera. Ponovo ćete stupiti u kontakt sa nekim ljudima koje odavno niste videli i konačno će vam se ukazati dobra prilika da porazgovarate o nekim stvarima koje su vas odavno zanimale. Iako možda niste sigurni kako tačno dalje da nastavite, volje i odlučnosti vam neće nedostajati.

BIK

Mnogi Bikovi će ovu nedelju provesti praveći plan kako da iz svog života eliminišu neke uticaje koji ih sputavaju, posebno kada su u pitanju učenje i određeni životni stavovi. Akcenat će biti na slobodi i nezavisnosti, što će vas navesti da razmislite o promeni životnog stila. Razmislite koja su to životna polja i veštine koje želite da unapredite i povežite se sa ljudima koji u tome mogu da vas podrže. Početak nove godine će označiti i početak perioda prosperiteta u ljubavi sa partnerom.

BLIZANCI

Praznično raspoloženje će mnoge Blizance navesti da ovih dana razmišljaju u prošlosti i stvarima koje su uradili tokom godine koja se bliži kraju. Uz mnogo prijatelja i poznanika koji žele da stupe u kontakt sa vama imaćete više zgodnih prilika da postavite pitanja i zagrebete ispod površine nekih stvari koje vas zanimaju. Vaš pragmatizam neće ostaviti mnogo mesta za kompromis i svima će odmah biti jasno da su granice koje ste postavili nepremostive.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koje je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Fotografija: Pexels 

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni astro od 22. do 28. maja

Tenzije su visoke za ovo vreme prepuno akcije, budite oprezni sa onim što zamah donosi.

Zodijak

Vikend astro od 19. do 21. maja

Da li su vam zvezde naklonjene ovog vikenda kao što će vremenske prilike biti

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. maja

Posle intenzivne sezone pomračenja, vreme je da se opustimo. Ali postoji nekoliko zvezdanih znakova na koje bi trebalo obratiti pažnju.

Zodijak

Vikend horoskop od 14. do 16. aprila

Zvezde vam daju zeleno svetlo i dobre vibracije ovog vikenda!

Zodijak

Nedeljni astro od 10. do 16. aprila

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama...

Zodijak

Vikend horoskop od 31. marta do 2. aprila

Šta su zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...