grazia

Zodijak

Nedeljni horoskop od 06. do 13. septembra

OVAN:

Ne smeta vam to što ste okupirani poslom. Znate da je ostalo da se pobrinete za finese, jer ste najveći deo posla već obavili. Na vama je da se oslobodite onih faktora za koje znate da vas mogu blokirati i usporavati u radu. Ukoliko osećate nelagodu u blizini nekog od kolega ili saradnika, sva prilika je da će se taj odnos iskristalisati već u prvoj polovini nedelje. Kada je ljubav u pitanju, pokažite je prvo sebi tako što ćete prioritizovati svoje zdravlje. Ako ste razmišljali da ostavite neke loše navike iza sebe, sada je povoljan period da se time pozabavite.

BIK:

Ljubav je centralna tačka oko koje gravitirate. Neki od pripadnika ovog znaka teško će odoleti čarima osobe koja ih obasipa pažnjom. Ulazak u novu vezu ili neko novo poznanstvo može obeležiti početak ove nedelje. Budite sigurni da ste naučili lekciju iz svojih prethonih iskustava, i znajte dokle želite da idete. Zauzeti bikovi imaće priliku da poprave ili podignu odnos sa svojim partnerom na viši nivo. Probajte da promenite pristup, možda nećete promeniti nečija uverenja, ali polako idete ka tome da pronađete zajednički jezik.

BLIZANCI:

Potreba za učenjem i širenjem vidika je vaša pokretačka energija. Ako osećate veliku glad za studijama bilo kog tipa, možete se odmah baciti na istraživanje obuka, kurseva ili studija koje vam mogu zadovoljiti apetit. Savet ili razgovor, šta god da vam je potrebno, ove nedelje se možete osloniti na svoju porodicu. Odigravaju se mnoge pozitivne novine i otvaraju nove mogućnosti u vašem neposrednom okruženju. Povoljna je nedelja za uređenje i renoviranje doma.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, tu vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop do 27. septembra 2021.

Šta su vam zvezde zapisale za dane vikenda pročitajte u nastavku..

Zodijak

Horoskop za jesen 2021. je stigao!

Ko će imati slatku jesen, a ko će se suočiti sa manjim poteškoćama?

Zodijak

Vikend horoskop do 19. septembra

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovaj vikend.

Zodijak

Vikend horoskop do 12. septembra

Da li su vam zvezde naklonjene ovog vikenda?

Zodijak

Astro vodič: Kako da preživite retrogradni Merkur u Vagi uz minimalne posledice

Približava nam se najomraženiji trenutak u godini - retrogradni Merkur! Srećom, ovo je poslednji u 2021.

Zodijak

Dnevni horoskop za ponedeljak 06.09.

Zvezde vam otkrivaju energiju dana!

Zodijak

Mlad Mesec u Devici biće srećan za svaki horoskopski znak!

Najsrećniji mlad Mesec 2021. je najzad tu! Evo šta možemo da očekujemo.

Zodijak

Vikend horoskop do 6. septembra 2021.

Najsrećniji mlad mesec u godini stiže. Mesec ulazi u Devicu u ponedeljak, a šta su vam zvezde zapisale do tada pročitajte u nastavku.

Zodijak

Merkur je u Vagi: Spremite se da čujete surovu istinu

Plus kreće retrogradno 26. oktobra - ne paničite, nije sve tako crno ovog puta.

Zodijak

Mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2021.

Sa Venerom u intenzivnoj Škorpiji i mladim Mesecom u Devici, a pred kraj meseca i retrogradnim Merkurom u Vagi, biće ovo jedan turbulentan mesec novih početaka. Šta donosi vašem zn...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 30. avgusta do 06. septembra

Mars u Devici u opoziciji sa Neptunom, jedan je od najvažnijih aspekata ove nedelje, šta donosi vašem znaku saznajte u nastavku...

Zodijak

Otkrijte svoj vikend HOROSKOP do 30. AVGUSTA

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama otkrijte u vikend prognozi koju je vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Zodijak

Počela je njihova sezona: Da li znate ko su poznate Device?

Nećete se mnogo začuditi kada vam kažemo da je Bijons devica, zar ne?