grazia

Zodijak

Nedeljni horoskop od 17. januara do 23. januara

OVAN

Pred vama je nedelja u kojoj ćete akcenat staviti na polje karijere, što će ujedno biti i vaš apsolutni prioritet. Dok će se kod pojedinih pripadnika znaka javiti želja za promenom na datom polju, drugi će biti primorani da naprave nove korake. Sve ovo može i te kako uticati na odnose unutar porodice, a moguće je i da ste olako shvatili nečije reči. Šta god bilo po sredi od vas će se očekivati da ove nedelje balansirate između  privatne i poslovne sfere svog života. Želja za avanturom i druženjem vam ne manjka i upravo je to simbolika koju bi valjalo ispuniti za predstojeći vikend.

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

BIK

Misaoni procesi koji se odvijaju u vašoj glavi ne daju vam mira niti mogućnost da se potpuno posvetite konkretnim izazovima koji su pred vama. Interakcija i komunikacija sa ljudima u vašem okruženju može naići na prepreke i komplikacije sa kojima ćete morati da naučite da se nosite, ali i da izađete na kraj. Možda ste ubeđeni da ste baš vi u pravu, ali to neće biti tačka spoticanja, već vaš način izlaganja i izražavanja. Podrška partnera ili saradnika ove nedelje može imati značajnu ulogu za vas i vaš zajednički odnos.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Paraliza i nemogućnost donošenja racionalnih odluka je ono što vas može zateći sredinom nedelje, kada opcija povlačenja i osamljivanja može delovati primamljivo. Bitno je da ne donosite brzo odluke, već da sagledate još jednom opcije i čitavu strukturu onoga što vam ove nedelje okupira misli. Pokušajte da ispravite potencijalne greške koje isprva niste mogli da sagledate. Ukoliko vam je u planu bitan intervju ili razgovor za posao, pripremite u svom arsenalu najbolje oružje koje će biti odraz vaših pozitivnih komunikacionih sposobnosti, dok ćete svoje emocije uspeti da stavite pod kontrolu.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni astro od 22. do 28. maja

Tenzije su visoke za ovo vreme prepuno akcije, budite oprezni sa onim što zamah donosi.

Zodijak

Vikend astro od 19. do 21. maja

Da li su vam zvezde naklonjene ovog vikenda kao što će vremenske prilike biti

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. maja

Posle intenzivne sezone pomračenja, vreme je da se opustimo. Ali postoji nekoliko zvezdanih znakova na koje bi trebalo obratiti pažnju.

Zodijak

Vikend horoskop od 14. do 16. aprila

Zvezde vam daju zeleno svetlo i dobre vibracije ovog vikenda!

Zodijak

Nedeljni astro od 10. do 16. aprila

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama...

Zodijak

Vikend horoskop od 31. marta do 2. aprila

Šta su zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...