grazia

Zodijak

Vikend horoskop od 14. do 16. januara

OVAN:

Pregovori i svaka vrsta komunikacije idu vam na ruku, dok je put ka kompromisu i željenom rešenju ovog petka drastično olakšan. Sve što ste želeli da utanačite i isplanirate za narednu nedelju učinite na samom kraju ove radne nedelje, dok energetsku podršku za akciju od zvezda možete očekivati već od ponedeljka. Pojedini pripadnici znaka imaće mogućnost da izađu iz jedne izazovne situacije, dok će vam u toku vikenda vrh prioriteta biti porodica i kako da postignete duševni mir.

BIK:

Neka obećanja vam mogu biti veliki teret, dok sa druge strane niste sigurni kako bi trebalo da postupite u pojedinim situacijama. Okrenutost ka finansijama i budžetu ostavlja vam malo vremena za razmišljanje o drugim životnim sferama. Potražite nečiji savet ili pomoć, jer je činjenica da ne možete sve sami postići. Koliko god ulazili u konflikt i tvrdoglavo pokušavali da izgurate neku svoju priču, jedino ćete vi ostati rezignirani.

BLIZANCI:

Pokažite da ste rođeni lider u svim pregovorima, rešavanju sporova i predvođenju akcija ovog petka. Ne morate samostalno preuzeti tu ulogu, ona će vam sama biti nametnuta, na vama je samo da ono o čemu ste razmišljali sprovedete u delo. Vikend vam otvara novu mogućnost za sprovođenje jednog dela finansijskog plana, dok se kod pojedinih predstavnika ovog znaka otvara neka nova poslovna mogućnost.

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

RAK:

Možda ovog petka niste svoji, dok vam dolazak vikenda zvuči kao obećana zemlja. Mnoge stvari nećete moći da promenite ovog petka i u tome je čar današnjeg dana. Odmorite se psihički i fizički pre nego što vikend zakuca na vrata. Isplivajte iz griže savesti i ne izvinjavajte se za ono što niste uradili, ili za ono što nije u vašem domenu. Posao i neke nagle promene u okviru istog mogu vas odvratiti od originalnih planova koji uključuju partnera. 

LAV:

Na prijatna iznenađenja niste mogli da računate, ali jedno vam se može dogoviti baš ovog petka. Neko vam pokazuje ljubav i privrženost, a na vama je da odlučite kako ćete na to reagovati. Ovog vikenda pokažite želju za kompromisom, jer vaše mišljenje može biti i te kako uvaženo. Možda ćete poželeti da svet stane na tren kako biste mogli da predahnete pre nego što se upustite u nove izazove.

DEVICA:

Pre nego što donesete konačni sud na osnovu ličnog mišljenja i predrasuda, potrudite se da sagledate celokupnu sliku koja vam uporno izmiče. Red, rad i disciplina se podrazumevaju ovog petka, ali ne morate biti toliko rigorozni u praćenju plana i programa. Vikend je vreme koje bi trebalo da provedete okruženi prijateljima i bliskim ljudima. Dajte sebi odmor, da odmor ne bi pronašao vas.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Vaša moć ubeđivanja ovog petka neće imati efekta, ili će biti prilično anulirana. Promena strategije vam može pomoći, ali to bi od vas iziskivalo da ne reagujete iz emocija, već da kontrolu prepustite raciju. Nešto ili neko može kočiti vaš napredak na polju karijere, a možda ste glavni učesnik u tome upravo vi. Kompromis neće zadovoljiti obe strane ako se previše povinujete tuđim prohtevima, dok je poštovanje najbitniji činilac u bilo kakvom napretku.

ŠKORPIJA:

Možda je vaša okolina nema za vaše potrebe, ili jednostavno ne razume vaš rezon i donosi zaključke na osnovu nekog već viđenog scenarija. Na vama je da ne hranite njihove strahove i sumnje, već da odložite objašnjavanje za neki drugi dan kada druga strana bude bila u stanju da sasluša. Vikend vam donosi mogućnost da uvidite da od načina na kojima komunicirate sa drugima mnogo toga zavisi.

STRELAC:

Moraćete da se dosta potrudite da održite svoju reč, ili da održite sastanke i viđanja sa ljudima koje ste planirali ovog petka. Ide vam u prilog da uspostavite dobre odnose sa kolegama i saradnicima, dok će pojedini pripadnici ovog znaka morati da partneru posvete više pažnje ako žele da izbegnu konflikte na polju ljubavi i zajedništva. Nedostatak slobodnog vremena i umor jesu faktori koji vas u ovom trenutku sputavaju, ali je izuzetno bitno da ovog vikenda nađete i nešto vremena za sebe.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

JARAC:

Sve svoje obaveze završite ili privedite kraju ovog petka. Sukob mišljenja je ono sa čime se možete susresti na kraju ove radne nedelje, ali je mnogo veći prioritet ono kako se vi osećate. Ukoliko osećate umor i iznenadne tegobe, izuzetno je važno da ne zanemarujete sopstveno zdravlje. Prečesto guranje zdravstvenih problema pod tepih i neodgovornost prema sebi i ljudima oko vas treba biti na vrhu liste vaših prioriteta. Nakon toga stavite na drugo mesto ovog vikenda partnera i porodicu.

VODOLIJA:

Dok se kod većine radna nedelja završava u petak, čini se da vaša tek tada počinje. Petak je dan kada sve obaveze padaju u vodu i kada je zaista bitno da radite ono što volite i budete sa onim koga volite. Sloboda vašeg izbora, ali i želja da se nađete drugima u pomoći doneće vam dosta, što planiranih što neplaniranih zadataka koje treba obaviti. Spoznajte svoje granice mogućnosti i pronađite vreme za odmor i lične potrebe.

RIBE:

Ovog petka može vam biti teško da se koncentrišete na sve ono što se "mora" i što "treba". Vaše misli su otišle za vašim brigama, a možda je razlog vašeg mentalnog odsustva i želja za putovanjem i promenom mesta boravka ili svakodnevice. Tokom vikenda ljubav je jedino polje ka kom će vaše misli gravitirati. Napravite prvi korak, ali ne otkrivajte sve odjednom osobi do koje vam je stalo. Zauzete Ribe tokom vikenda mogu osetiti emotivnu distanciranost partnera zbog koje će se osetiti pomalo usamljeno.

Foto: Unsplash

Autor horoskopa: Godrana Antić

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop od 21. do 23. januara

Stavite svoja interesovanja i prioritete na prvo mesto.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 17. januara do 23. januara

Misaoni procesi koji se odvijaju u vašoj glavi ne daju vam mira niti mogućnost da se potpuno posvetite konkretnim izazovima koji su pred vama.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 10. do 16. januara

Kreativna rešenja i oslanjanje na imaginaciju pomoći će vam da na samom početku nedelje dođete do željenih rezultata.

Zodijak

Vikend horoskop od 7. do 9. januara

Prepuštanje intuiciji i snovima je upravo ono kako bi trebalo provesti ovaj vikend.

Zodijak

2022. biće srećna godina za ova 4 horoskopska znaka

A sve to zahvaljujući Jupiteru u Ribama!

Zodijak

Nedeljni horoskop od 3. do 9. januara

Pred vama je nedelja u kojoj će se mnogi susresti sa svojim iluzijama i maštarijama i uvideti njihove potencijalne opasnosti.

Zodijak

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

Ako je sudeći prema astro prognozama, ova godina će biti daleko bolja od prethodne!

Zodijak

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

Ekspanzija i sreća je ono što će Nova godina doneti mnogim znacima zodijaka.

Zodijak

Vikend horoskop od 31. decembra do 2. januara

Biti okružen pravim prijateljima za vas je idealan scenario za novogodišnji doček.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 27. decembra do 2. januara

Rastrazanost između glasa razuma i onog što vam srce poručuje biće na vrhuncu već sredinom nedelje.

Zodijak

Vikend horoskop od 24. do 26. decembra

Ovog vikenda možete biti neobično sentimentalni i zapitati se zašto su odnosi sa pojedinim ljudima krenuli nizbrdo.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 20. do 26. decembra

Praznično raspoloženje ulazi vam pod kožu...

Zodijak

Vikend horoskop od 17. do 19. decembra

Neki znaci posebno će se radovati ovom vikendu.

Zodijak

3 horoskopska znaka koja imaju najviše šanse da budu prevarena u 2022.

Naredna godina neće biti tako sjajna za neke od nas...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 13. do 19. decembra

Optimizam i želja za avanturom postaće vaše glavne karakteristike ove nedelje.