grazia

Zodijak

Vikend horoskop od 17. do 19. decembra

OVAN:

Energija petka i subote vam donosi mogućnost povezivanja sa ljudima, kao i pojačanu komunikaciju u mnogim drugim životnim sferama. Imate mogućnost da neke nesuglasice sada sredite, ili da ispeglate neki odnos sa osobom do koje vam je stalo, odnosno da pronađete zajednički jezik. Nedeljno popodne u krugu porodice može biti pravi pogodak za relaksaciju i baš ono što vam je potrebno da biste napunili baterije za predstojeću sedmicu.

BIK:

Zaustavite se bar na trenutak i ne razmišljajte ovog vikenda o finansijama. Pored toliko kalkulisanja i vaganja koje bi trebalo da zadovolji vaše ekonomske ciljeve, dozvolite sebi šoping i priuštite i sebi i drugima nešto lepo. Nedeljno popodne i viđanje sa dragim ljudima može biti kruna zadovoljstva koja će vam pomoći da u narednu nedelju zakoračite rasterećeni i oslobođeni nagomilanog stresa.

BLIZANCI:

Deluje vam kao da ovog vikenda svi žele deo vas. Teško da ćete ostati skriveni od drugih ljudi, jer ćete im biti potrebni. Upijate veliku količinu informacija koje ponekada mogu biti oprečne, a nekada delimične. Najbolje što možete je da sačekate da vam se sve misli slegnu i da tek naredne nedelje dobro razmislite o akcijama koje planirate da sprovedete, ako to ne zahteva previše strpljenja od vas. Razmislite o svojim finansijama i racionalnijem trošenju novca.

RAK:

Najbitnije za vas ovog vikenda je da zadržite pozitivan stav i da se ne predate mislima koje vas blokiraju i drže u negativnom začaranom krugu. Odmor, filmovi i delimična izolacija mogu vam pomoći da prikupite dovoljno energije za nove izazove i pobede. Nedeljno popodne donosi vam novi nalet pozitivne energije koja će vam pomoći da postavite nove ciljeve ka kojima ćete stremiti u bliskoj budućnosti.

LAV:

Narednih nekoliko dana biće povoljni za druženje, socijalizaciju i mnoštvo lepih događaja. Nova lica učiniće ovaj vikend uzbudljivim, a nova iskustva i avanture mogu oplemeniti vaš život. Razmena znanja, ideja i zapažanja mogu otvoriti neko novo poglavlje u vašem životu. Vaša vatrenost i želja da svakom izazovu kažete „da“ mogu biti nepromišljene, zato ostavite svoje ideje da prenoće, dok se sve kockice ne slože.

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za DECEMBAR 2021.

DEVICA:

Vikend se možda približio, ali se čini kao da ova nedelja ne prestaje da dodaje još posla i još obaveza koje ne možete tako lako odbaciti ili odložiti sa strane. Radni vikend i poslovni planovi mogu okupirati gotovo svo vreme ovog vikenda, ali vam je takođe poznato da ne možete dugo biti produktivni radeći istim tempom. Aktivan i zabavan odmor bi vam mogao prijati, ali ako to sebi ne možete pružiti do kraja ove nedelje, onda se bar dobro zabavite sa prijateljima.

VAGA:

Ovo je povoljan vikend za sve sastanke koje ste planirali, ali možda i one koje niste. Na polju komunikacije ne postoje nikakva blokade, zato možete dosta toga ispregovarati ili reći ono što vam je na umu bez bojazni da će vas druga strana pogrešno razumeti. Ukoliko ste planirali putovanje, ovaj vikend je odlična šansa da upoznate neke nove destinacije, dok za vage koje žele da steknu neka nova znanja predstojeći dani nude dosta povoljnih opcija.

ŠKORPIJA:

Rešavanje nekih porodičnih obaveza, problema ili priča na koje sada možete imati novi osvrt zbog informacija koje su vam dostupne, može za vas biti od velikog značaja. Mnoge škorpije moći će da se oslone na svoje najbliže ovog vikenda, a ako ste u potrazi za emotivnom ili finansijskom podrškom, na to svakako možete računati. Naučite da iskažete svoja osećanja i potrebe, jer možda neko ne ume da prepozna vaše signale.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

STRELAC:

Ovog vikenda možete očekivati više komunikacije sa bližnjima nego obično, bilo da se sva dešavanja odvijaju unutar doma, ili da ste odlučili da zajedno otputujete negde za vikend. Poseta i porodični ručak mogu biti pravo osveženje za pojedine pripadnike ovog znaka, dok će drugi razmišljati o pokretanju porodičnog biznisa. Dodajte kao najbitniji sastojak ovom vikendu užitak sa pojačanom dozom hedonizma, zaslužili ste.

JARAC:

Ovih dana možete rešiti mnoge nesuglasice sa kolegama, dok će se pojedinim pripadnicima ovog znaka otvoriti neke nove mogućnosti koje im mogu pomoći na polju karijere. Moguće je da se spremate da uskočite u novu avanturu na poslu u vidu nekog novog projekta ili upražnjenog mesta koje treba popuniti i sa razlogom smatrate da teško neko drugi može biti bolji izbor od vas. Razmislite i o pasivnim prihodima i načinu za dodatnu zaradu, a put će vam se već sam otvoriti.

VODOLIJA:

Vikend je nešto čemu će se mnoge vodolije obradovati zbog planova koje su već za sebe pripremile. Užitak, ljubav i vreme provedeno sa voljenom osobom i decom je ono što vas može učiniti srećnima, no ukoliko imate hobije koje ste zapostavili i nešto u čemu izuzetno uživate radeći, ne razmišljajte o bilo čemu drugom, već sledite svoje instinkte. Ukoliko ste slobodni strelci budite hrabri da pozovete na sastanak osobu koja vam se dopada i iskoristite period kada zvezde obasjavaju vaše polje ljubavi.

Pročitajte još i: Ljubavne astro prognoze za predstojeće praznike

RIBE:

Ovog vikenda možete očekivati male pohvale od nadređenih, iako znate da su vaše vrednosti i zasluge mnogo veće. Nova poslovna ponuda može biti na pomolu, ali bi bilo najbolje da zaboravite na posao nakon radnog dana i da obaveze stavite po strani, jer je pred vama vrlo zabavan vikend koji bi valjalo dobro iskoristiti. Nedelja donosi vrlo kreativnu energiju koju možete podeliti sa inspirativnim ljudima. Ovog vikenda sve je stvar vašeg izbora.

Foto: Pexels

Autor horoskopa: Godrana Antić

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop od 20. do 22. maja

Nije loše nekada napraviti pauzu, ali nemojte zaboraviti da problemi neće nestati sami od sebe samo zato što ste rešili da ih neko vreme ignorišete. 

Zodijak

Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja

Početak nedelje doneće vam osećaj osetljivost i ranjivosti.

Zodijak

Vikend horoskop od 13. do 15. maja

Povoljan je period za organizovanje putovanja...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 9. do 15. maja

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za nedelju kada Merkur ponovo kreće retrogradno.

Zodijak

Šta retrogradni Merkur donosi vašem horoskopskom znaku?

Merkur će se kretati retrogradno od 10. maja do 3. juna.

Zodijak

Vikend horoskop od 6. do 8. maja

Ostavite brige kod kuće i dobro napunite svoje energetske rezerve.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 02. do 09. maja

Možete imati poteškoća da prikažete sebe u najboljem svetlu ove nedelje.

Zodijak

Mesečni horskop za MAJ 2022.

U ovom periodu će se postaviti i pitanje balansa između zavisnosti i nezavisnosti od drugih.

Zodijak

Vikend horoskop od 29. aprila do 02. maja

Nešto u šta ste bili sto posto sigurni vam sada može izgledati potpuno drugačije.

Zodijak

Solarna eklipsa 30. aprila najviše će uticati na ova 4 znaka

Energija solarne eklipse izuzetno je moćna i najčešće se odnosi na način na koji posmatramo sebe.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 25. aprila do 1. maja

Dostizanje duševnog mira ono što će vam pomoći da se pripremite za aktivan kraj proleća i početak leta.

Zodijak

Vikend horoskop od 22. do 24. aprila

Udovoljite sebi, jer nije uvek neophodno da negde jurite i budete preplavljeni obavezama.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 18. do 24. aprila

Možda ste do sada imali osećaj da tapkate u mestu ili da još niste sigurni kojim putem bi trebalo krenuti, ali se već na početku nedelje stvari pokreću na bolje, u vašu korist.

Zodijak

Vikend horoskop od 15. do 17. aprila

Ovo je vreme za zasluženi odmor, a realizacija planova može da sačeka i sledeću nedelju.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. aprila

Oslobađanje tenzije i stresa je ono što ćete uočiti već početkom ove nedelje.