grazia

Zodijak

Vikend horoskop od 21. do 23. januara

OVAN:

Kako se radna nedelja približava kraju, ne želite da ostavite ništa od posla što bi vas moglo remetiti ovog vikenda. Završite sa svim računima, predračunima i fakturama ovog petka, ili bar isplanirajte tu vrstu obaveza za narednu nedelju. Dani vikenda biće pogodni za obnavljanje romanse sa partnerom, ali ono što vam može zafaliti je samokontrola kada je reč o komunikaciji.

BIK:

Ukoliko ste delovali impulsivno proteklih dana, ovo je dobar momenat da stanete i dobro razmislite o svojim akcijama i onome što vam one donose. Reagovanje iz straha vas može uvesti u novi niz problema, zato budite obazrivi prilikom razmene mišljenja i u načinu izlaganja stvari. Vi i vaše potrebe bićete u centru pažnje koju vam partner neće uskratiti ovog vikenda, dok u nedelju imate emotivni i mentalni potencijal da izmestite sebe iz centra i stavite tuđe prioritete ispred svojih.

BLIZANCI:

Petak je odličan dan za rešavanje nekih spornih situacija unutar porodice koje vas mogu sputavati na mnogim nivoima, dok vam njihovo razrešenje može doneti veliko emotivno i mentalno olakšanje. Možda niste ovog petka raspoloženi za druženje i avanture, ali struja se menja već u toku vikenda, kada je izuzetno bitno da usmerite svoje energetske resurse ka onome što vas istinski ispunjava.

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

RAK:

Uspešno manipulišete i koristite inofrmacije koje do vas dolaze ovog petka. Pokušajte da kritiku ostavite po strani, ili se bar potrudite da kritika koja upućujete bude konstruktivna, kako bi ono što govorite imalo željeni efekat. Vikend je vreme koje je poželjno provesti u krugu porodice, ili okruženi vrlo bliskim ljudima koji vas jako dobro poznaju. Planetarne konfiguracije savetuju da ukoliko postoji konflikt u vašem najužem socijalnom krugu to i razrešite, ukoliko to nije slučaj jedna relaksirajuća pidžama parti je više nego dobrodošla.

LAV:

Novi način rada može doneti i mnogo brže rezultate nego što ste očekivali, dok je ušteda ili blago povećanje kapitala za pojedine predstavnike ovog znaka vrlo izvesno. Usmerenost ka polju finansija može preispitati vaše ekonomske i finansijske apetite, što će vas navesti da razmotrite i neke druge poslovne opcije. Vikend je vreme koje je povoljno iskorititi za kraća putovanja i povezivanje sa prijateljima, ali i za održavanje poslovnih kontakata.

DEVICA:

Stavite svoja interesovanja i prioritete na prvo mesto ovog petka. Dozvolite partneru, bilo poslovnom ili emotivnom, da donese neke odluke iako se isprva sa njima niste slagali. Možda budete prijatno iznenađeni ishodom, a možda ste apsolutno bili u pravu. Sve vrste sastanaka su podržane ovog vikenda, pa bilo da ste opterećeni poslom ili vam je u mislima osoba sa kojom biste poželeli nešto više, podršku neba svakako imate.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Mnoge odgovore pronaći ćete u sebi i u događajima koji su im prethodili. Suočavanje sa prošlošću zahteva mentalnu snagu, dok će vam aktivnost vašeg tela kroz akciju dozvoliti da deo emotivnog tereta izbacite iz sebe. Meditacija, joga ili opuštajuća kupka ono su što bi vam najviše moglo prijati, dok će nedelja biti energetski baš u vašem elementu. Vaše samopouzdanje i volja vraćaju se krupnim koracima u nedelju, zato iskoristite dan kreativno i praktično.

ŠKORPIJA:

Petak je idealan dan za druženje sa prijateljima, kolegama i svim ljudima koji prijaju vašem senzibilitetu. Budite strpljivi ali i obazrivi sa ljudima koji ispred svega stavljaju svoje ambicije. Planetarne konfiguracije vam za vikend donose povlačenje u sebe i distanciranje. Nekada je sasvim dovoljno da napravite korak unazad kako biste još jednom sagledali objektivnije celokupnu situaciju, da se ne bi desilo da vam ključne informacije promaknu.

STRELAC:

Ponekad vam je ispred nosa sve ono što priželjkujete. Neki stari kontakt ili način rada možete osvežiti i time stvoriti novu i bolju perspektivu za budućnost. Možda svi planovi koje ste imali za ovaj vikend neće ići u željenom smeru, ali ćete moći da većinu toga završite na jedan ili drugi način. Zabavite se ovog vikenda i ne uzimajte sve oko sebe previše ozbiljno. Neka vam zabava i druženje budu priroritet.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

JARAC:

Zauzimati se za druge je vrlo plemenito, ali znajte da im nekada možete činiti medveđu uslugu. Ukoliko se budete našli usred nečijeg konflikta pametno bi bilo da ne zauzimate bilo čiju, stranu već da putem razuma pokušate da posavetujete obe strane. Ovog vikenda susreti i razgovori sa uticajnim ljudima mogu na vas i vašu budućnost uticati pozitivno. Iza vas stoji vaše iskustvo, a ispred vas je čitav spektar mogućnosti.

VODOLIJA:

Spremni ste da se ovog petka suočite sa bilo kim ili bilo čim što vam se nalazi na putu. Međutim, pravi izazov se nalazi upravo u vama. Svaka vaša reakcija govoriće o skladu ili konfliktu koji se nalazi u vama. Druge ne možete menjati, ali možete sebe izmestiti iz situacije. Ovog vikenda ljudi oko vas su željni vaše pažnje i vaših saveta. Sve predloge i savete koje budete uputili drugima, možete slobodno primeniti prvo na sebe.

RIBE:

Ovog petka ne pristajete na ništa manje od savrešenog. Ovo i ne mora biti loše, jer ćete odluke donositi sa lakoćom, dok vam je neodlučnost ovog vikenda nepoznanica. Posvetite se partneru i rešavanju nekih zajedničkih pitanja već u petak, dok već u subotnjim popodnevnim časovima vaše emocije mogu biti prilično uzburkane. Ne projektujte svoje nesigurnosti na druge, već pokušajte da sve što radite ovog vikenda činite iz ljubavi.

Foto: Unsplash

Autor horoskopa: Godrana Antić

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop od 20. do 22. maja

Nije loše nekada napraviti pauzu, ali nemojte zaboraviti da problemi neće nestati sami od sebe samo zato što ste rešili da ih neko vreme ignorišete. 

Zodijak

Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja

Početak nedelje doneće vam osećaj osetljivost i ranjivosti.

Zodijak

Vikend horoskop od 13. do 15. maja

Povoljan je period za organizovanje putovanja...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 9. do 15. maja

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za nedelju kada Merkur ponovo kreće retrogradno.

Zodijak

Šta retrogradni Merkur donosi vašem horoskopskom znaku?

Merkur će se kretati retrogradno od 10. maja do 3. juna.

Zodijak

Vikend horoskop od 6. do 8. maja

Ostavite brige kod kuće i dobro napunite svoje energetske rezerve.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 02. do 09. maja

Možete imati poteškoća da prikažete sebe u najboljem svetlu ove nedelje.

Zodijak

Mesečni horskop za MAJ 2022.

U ovom periodu će se postaviti i pitanje balansa između zavisnosti i nezavisnosti od drugih.

Zodijak

Vikend horoskop od 29. aprila do 02. maja

Nešto u šta ste bili sto posto sigurni vam sada može izgledati potpuno drugačije.

Zodijak

Solarna eklipsa 30. aprila najviše će uticati na ova 4 znaka

Energija solarne eklipse izuzetno je moćna i najčešće se odnosi na način na koji posmatramo sebe.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 25. aprila do 1. maja

Dostizanje duševnog mira ono što će vam pomoći da se pripremite za aktivan kraj proleća i početak leta.

Zodijak

Vikend horoskop od 22. do 24. aprila

Udovoljite sebi, jer nije uvek neophodno da negde jurite i budete preplavljeni obavezama.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 18. do 24. aprila

Možda ste do sada imali osećaj da tapkate u mestu ili da još niste sigurni kojim putem bi trebalo krenuti, ali se već na početku nedelje stvari pokreću na bolje, u vašu korist.

Zodijak

Vikend horoskop od 15. do 17. aprila

Ovo je vreme za zasluženi odmor, a realizacija planova može da sačeka i sledeću nedelju.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. aprila

Oslobađanje tenzije i stresa je ono što ćete uočiti već početkom ove nedelje.