grazia

Zodijak

Vikend horoskop od 24. do 26. decembra

OVAN:

Pred vama je vikend koji obećava mnogo obaveza koje bi trebalo završiti, ili bar privesti kraju. Dobra organizacija biće već pola urađenog posla, a pomoć sa strane je uvek dobrodošla. Niste oduševljeni radnim vikendom, radom od kuće ili sređivanjem svog životnog prostora, ali neke stvari je bolje završiti sada i provesti u miru predstojeće praznike. Uvođenje nekih novih zdravih navika može poboljšati vaš imuni sistem.

BIK:

Praznična atmosfera donosi vam sećanja na neka dešavanja iz prošlosti. Možda ćete sada pojedine situacije gledati drugim očima, ili ćete u razgovoru sa nekim dobiti informacije koje će baciti novo svetlo na njih. Napravite spisak onoga što planirate da uradite naredne nedelje, jer postoji velika šansa da ćete usled praznične euforije postati samo praznično anksiozni pokušavajući da ispunite svoja i tuđa očekivanja.

BLIZANCI:

Ovog vikenda možete biti neobično sentimentalni i zapitati se zašto su odnosi sa pojedinim ljudima krenuli nizbrdo. Pojedini pripadnici ovog znaka poželeće da nekim osobama pruže novu šansu, dok će se drugi vrlo brzo prisetiti zašto su se odlučili da prekinu neki kontakt. Porodične priče i duhovi prošlosti vas možda ovih dana neće zaobići, ali gledajte na to kao na jedno veliko spremanje pre ulaska u Novu godinu.

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za DECEMBAR 2021.

RAK:

Putovanje je nešto čemu se možete radovati ovog vikenda, ali čitava organizacija vam može biti dosta stresna ukoliko se trudite da sve bude besprekorno i savršeno. Naučite ovog vikenda da uživate u procesu i malim stvarima koje vas okružuju. Povezivanje sa dragim ljudima može učiniti vaš odnos još skladnijim i jačim. Birajte trenutak, ili još bolje birajte reči koje izgovarate osobi do koje vam je stalo.

LAV:

Upotrebite svoju energiju za praktične stvari ovog vikenda, ali ne zaboravite da se pritom i zabavite. Priprema poklona i generalno šoping vam mogu prijati u narednih nekoliko dana, a najbitnije u tom procesu je da se dobro osećate iznutra. Darivanje od srca je vaša velika vrlina, no ne zaboravite da i sebe nečim počastite. Hedonizam je na vrhu vaše liste, zato ga konzumirajte u svim oblicima, samo, setite se postavljenih granica.

DEVICA:

Znate ko ste i šta želite, a ovog vikenda se ne plašite da to pokažete i drugima. Kreativnost je vaše drugo ime ovih dana, dok su vaše organizacione sposobnosti na vrhuncu. Vaša sposobnost multitaskinga je fantastična, ali zapitajte se da li želite time da impresionirate sebe ili druge. Fokusirajte se na to da uradite jednu po jednu stvar, umesto što sebi stvarate nepotrebnu tenziju. Svet neće propasti ako sve što radite ne potpada pod kategoriju savršenog.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Neka bitna porodična pitanja mogu isplivati na površinu kada se najmanje budete nadali. Bilo da ste neke teme želeli da preskočite, ili da niste očekivali da konverzacija krene u određenom smeru, najbolje bi bilo promeniti temu ukoliko niste spremni da se suočite sa činjenicama ili jedostavno nemate načina da trenutno izađete na kraj sa istim. Sve u svoje vreme. Mir i privatnost je ono što vam je ovog vikenda neophodno.

ŠKORPIJA:

Pripadnici ovog znaka naći će se ovog vikenda u krugu prijatelja razmenjujući ideje. Ne zaboravite da ono što je za vas normalno drugoj osobi može označavati haos. Držite se svojih stavova, ali ne previše tvrdoglavo. Informacije koje do vas dolaze ovih dana mogu vas iznenaditi, a moguće i zamisliti. Možda nemate sve odgovore, ali zasigunro imate još više pitanja koje bi valjalo postaviti.

STRELAC:

Iako se mnogi pripremaju za predstojeće praznike, vi kao da prkosite većini, rešeni da završite posao i obaveze po svaku cenu. Ovaj vikend možete iskorititi da odredite ciljeve za narednu godinu, ili da bar razmislite u kom pravcu želite da postavite svoj novi kurs. Ukoliko planirate okupljanje porodice ili prijatelja, pobrinite se da održite datu reč i podelite obaveze oko organizacije sa još nekim.

Pročitajte još i: Ljubavne astro prognoze za predstojeće praznike

JARAC:

Pravi prijatelj se u nevolji poznaje. Podelite svoje strahove i bojazni, zatražite pomoć, ili jednostavno rasporedite zaduženja između sebe i osobe koju smatrate jednakom i dovoljno pouzdanom. Planove koje želite da sprovedete u Novoj godini prvo bi trebalo staviti na papir, a onda se konsultovati sa osobom od poverenja. Možda od sebe previše očekujete, zato se držite realnijih ciljeva koje ćete vremenom nadograđivati.

VODOLIJA:

Unutrašnji pritisak koji trenutno osećate prevazilazi sve stresne situacije u kojima ste se možda nalazili u proteklom periodu. Stres koji sebi nanosite nije nastao usled nekog skorijeg događaja, već je posledica dužeg osećaja nezadovoljstva nekim segmentom života. Ovaj vikend vam može pomoći da dokučite uzrok, ali i da razmislite na koji način ga se možete rešiti, ili bar ublažiti posledice.

RIBE:

Nekada je najbolje izbaći gužvu i celokupan događaj kada vidite da ljudi ne vladaju situacijom i da stres koji osećaju preti da pređe i na vas. Možda je najbolje i za vas i za partnera da celokupnu organizaciju prepustite drugoj strani, jer svaka vaša greška može biti dovoljno puta pomenuta i uveličana do tačke vašeg usijanja. Nekada je najbolji način komunikacije nedostatak iste.

Foto: Profimedia

Autor horoskopa: Godrana Antić

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop od 21. do 23. januara

Stavite svoja interesovanja i prioritete na prvo mesto.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 17. januara do 23. januara

Misaoni procesi koji se odvijaju u vašoj glavi ne daju vam mira niti mogućnost da se potpuno posvetite konkretnim izazovima koji su pred vama.

Zodijak

Vikend horoskop od 14. do 16. januara

Potražite nečiji savet ili pomoć, jer je činjenica da ne možete sve sami postići.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 10. do 16. januara

Kreativna rešenja i oslanjanje na imaginaciju pomoći će vam da na samom početku nedelje dođete do željenih rezultata.

Zodijak

Vikend horoskop od 7. do 9. januara

Prepuštanje intuiciji i snovima je upravo ono kako bi trebalo provesti ovaj vikend.

Zodijak

2022. biće srećna godina za ova 4 horoskopska znaka

A sve to zahvaljujući Jupiteru u Ribama!

Zodijak

Nedeljni horoskop od 3. do 9. januara

Pred vama je nedelja u kojoj će se mnogi susresti sa svojim iluzijama i maštarijama i uvideti njihove potencijalne opasnosti.

Zodijak

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

Ako je sudeći prema astro prognozama, ova godina će biti daleko bolja od prethodne!

Zodijak

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

Ekspanzija i sreća je ono što će Nova godina doneti mnogim znacima zodijaka.

Zodijak

Vikend horoskop od 31. decembra do 2. januara

Biti okružen pravim prijateljima za vas je idealan scenario za novogodišnji doček.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 27. decembra do 2. januara

Rastrazanost između glasa razuma i onog što vam srce poručuje biće na vrhuncu već sredinom nedelje.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 20. do 26. decembra

Praznično raspoloženje ulazi vam pod kožu...

Zodijak

Vikend horoskop od 17. do 19. decembra

Neki znaci posebno će se radovati ovom vikendu.

Zodijak

3 horoskopska znaka koja imaju najviše šanse da budu prevarena u 2022.

Naredna godina neće biti tako sjajna za neke od nas...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 13. do 19. decembra

Optimizam i želja za avanturom postaće vaše glavne karakteristike ove nedelje.