Kako su poznati izgledali na Koačela festivalu?

Pogledajte u kojim izdanjima su se pojavile Paris Hilton, Šakira, Megan Fox, i drugi

Koačela važi za jedan od najvećih muzičkih festivala na svetu. Prvi vikend festivala obeležili su nastupi Lane Del Rej, Dože Ket, Ajs Spajs, Gven Stefani i drugih. Pored bogatog muzičkog programa, svake godine veliku pažnju javnosti privlače odevne kombinacije poznatih ličnosti. Festival Koačela je postao parada mode u pustinji, koja iz godine u godinu postavlja nove trendove. A ni ove godine nismo ostali uskraćeni dobrih stilizacija, koje su čak i nadmašile prošlogodišnje.

Megan Fox

Glumica se pojavila na festivalu nakon nedavnog debija njenog plavo obojenog bob frizure, koju je upotpunila ekstenzijama za ovu priliku. Viđena je na festivalu kako nosi crnu kožnu jaknu, beli Free People bodi i Levi’s teksas šortseve, uz dodatak svetlo smeđeg kaubojskog šešira.

Ema Roberts

Glumica se pojavila na festivalu nakon nedavnog debija njenog plavo obojenog bob frizure koju je upotpunila ekstenzijama za ovu priliku. Viđena je na zabavi Celsius Cosmic Desert kako nosi crnu kožnu jaknu, beli Free People bodi i Levi’s teksas šortseve, uz dodatak svetlo smeđe kaubojske šešira.

Heli Bejli

S obzirom da je njena sestra bila na listi izvođača, nije bilo iznenađenje što se glumica iz Male Sirene pojavila na Koačeli. Viđena je u sjajnom topu tirkizne boje, teksas šorcu i kaubojskim čizmama.

Alesandra Ambrozio

Bivši Viktorijin anđeo nosila je lepršavu belu haljinu koja je otvarala sa grudi dole, otkrivajući crni kožni šorc ispod. Ovu kombinaciju upotpunila je sa parom istih čizama, koje su išle gotovo do kolena i crnom kožnom jaknom sa dugim resama.

Sabrina Karpenter

Pevačica je nosila više različitih outfita tokom svoje izvedbe, prve večeri festivala 12. aprila. Publiku je prvo oduševila korsetiranom mini haljinom sa perjem. Zatim se pojavila u zlatnoj jakni, sa topom ukrašenim šljokicama. Kombinovala je ovo sa zlatnim mini suknjom koja je imala kaiš sa šarama zlatnih i srebrnih leoparda.

Paris Hilton

Hilton je nosila različite outfite tokom prvog vikenda Koačele. Naslednica je viđena u brojnim odevnim kombinacijama. Najveće hvale pokupila je u beloj, lepršavoj haljini, dubokog dekoltea. Takođe je oživela boemski šik u monohromatskoj kombinaciji. Ovom prilikom crnu haljinu sa zanimljivim aplikacijama uparila je sa kaubojskim čizmama i šeširom, uz upadljiv srebrni nakit.

Šakira

Šakira se pojavila na sceni izgledajući kao zalazak sunca, u pletenoj haljini sa bojama koje se prelivaju od žute, preko crvene i narandžaste, do smeđe. Ovaj izgled je upotpunila sa cipelama koje su se prelivale u istom spektru boja.

Foto: Profimedia, Instagram