Kako da stilizujete jednostavne dnevne kombinacije?

Inspirativni vizuali koji će vam pomoći u svakodnevici

Modni pendulum snažno naginje ka jednostavnom pristupu oblačenju ove sezone. Naravno, umetnost maksimalizma i dalje postoji, ali u vazduhu postoji opšti osećaj vraćanja osnovama minimalizma. Akcenat je na jednostavnim komadima, koji se lako kombinuju.

Čini se da je u 2024. godini akcenat više na stilizaciji odeće, nego na samim odevnim komadima. Svako od nas poseduje farmerke, jednostavnu suknju, košulju, dobar blejzer ili kaput. Na vama je samo kako ćete ih ukombinovati. Zato smo danas za vas pripremili nekolicinu inspirativnih vizuala, koji će vam pomoći u svakodnevnoj stilizaciji.

Plisirana kratka suknja + košulja

Model i influenser Klaudija Morera, poznata je po svojim elegantnim i jednostavnim odevnim kombinacijama. Njen ležerni ansambl, koji se sastoji od plisirane suknje i košulje dugih rukava, savršen je za dnevni izlazak u grad. Izgled je upotpunila sa zlatnim aksesoarima, I braon kaišem sa zlatnom kopčom.

Farmerke + bela majica + blejzer + kačket

Svi smo navikli na ekstravagantna i luksuzna izdanja influenserke Tamare Kalinić. Međutim, ovom prilikom iznenadila nas je jednostavnom ali podjednako efektnom odevnom kombinacijom. Ahromatski outfit sačinila je od farmerki visokog struka, bele majice, crnog blejzera i kačketa. Odeću je uparila sa crnim ravnim cipelama, kožnom torbom i neizostavnim naočarima za sunce.

Crna mini suknja + bela majica + bež sako

Atraktivna parižanka, Odri Notbart, zablistala je u ležernom, kontrastnom ansamblu. Njenu odevnu kombinacije čine plitke bele patike, crna mini suknja, bela majica i široki, bež sako. Ukoliko niste sigurni koje boje da ukombinujete, ova paleta boja uvek predstavlja pametan izbor.

Teksas suknja + majica + blejzer

Influenserka i preduzetnica, Dunja Jovanić, poznata je po svom jednostavnom, ali efektnom stilu. U ovoj poslovnoj kombinaciji uparila je dugu, teksas suknju visokog struka, nežnu, pink majicu, i bež blejzer većeg kroja. Suptilnim, zlatnim minđušama i velikim sunčanim naočarima, savršeno je akcentovala ceo izgled.

Tregerice + bela majica + dugi crni kaput

Tregerice važe za manje popularan odevni komad, međutim ova stilizacija će vam momentalno promeniti mišljenje. Preduzetnica i influenserka, Rejen Lengas, ovog proleća oduševila nas je smelom kombinacijom tregerica, bele majice i sofisticiranog, crnog kaputa.

Foto: Instagram

Tekst: Natalija Kunić