Najbolji street style momenti sa Nedelje mode u Parizu

I tek tako, spremni smo da završimo još jedan Modni mesec – vreme leti kada se zabavljate! Dakle, pošto je, nakon Njujorka, Milana i Londona, Pariz zatvorio poslednju Nedelju mode u sezoni, osvrćemo se na jedan od najvažnijih meseca u modi i imamo mnogo o čemu da diskutujemo.

Od luksuznih dodataka u Njujorku do grandž devojaka u Londonu i sa dosta modernih dramskih momenata u Milanu u dobroj meri, pokupili smo mnogo svežih, novih trendova iz stilskog seta koji je spreman za godinu koja je pred nama. Ako tražite šik i stilsku inspiraciju da poboljšate svoju garderobu za 2024, došli ste na pravo mesto. Gde je bolje tražiti inspiraciju za uglađene outfite i statement dodatke od grada visoke mode: Pariza.

Pariski street style set pokazao se kao ljubitelj najklasičnijeg krojenja, koordiniranih outfita i elegantnog odevanja, pa očekujte da vidite mnoštvo dodataka za novu sezonu, referenci sa pisti i luksuznih etiketa od ove besprekorno stilizovane mase. Nastavite da skrolujete da biste videli naše omiljene street style trendove sa Nedelje mode u Parizu u martu 2024. Svaki je za nijansu šik od prethodnog.

Foto: Profimedia