Neobično obični tata: Kventin Tarantino obožava “Pepu Prase”

Reditelj Kventin Tarantino, koji je sa suprugom Danijelom Pik nedavno dočekao drugo dete, otkrio je za medije da je veliki ljubitelj crtaća “Pepa Prase”.

U intervjuu za Empire magazin, Tarantino je otkrio da je “Grozan ja 2” prvi film koji je njegov dvogodišnji sin Leo pogledao, što je, priznao je, bilo mnogo “zahtevnije iskustvo od, recimo, ‘Pepe Praseta'”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peppa Pig (@officialpeppa)

– Ali ja zapravo volim ‘Pepu Prase’. Često je gledam. Reći ću to – ‘Pepa Prase’ je nešto najbolje što smo uvezli iz Velike Britanije ove decenije, izjavio je reditelj.

Kako je istakao, Tarantino voli priču o “simpatičnom, ali pomalo naređivački nastrojenom prasetu”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peppa Pig (@officialpeppa)

Inače, “Pepa Prase” privlači ogroman broj gledalaca u celom svetu. U Americi je prošle godine to bio drugi najtraženiji crtani film, nakon “Sunđer Bob Kockalone-a”. Glavna junakinja crtaća je Pepa, koja četiri godine i živi sa “mamom svinjom, tatom svinjom i njenim mlađim bratom Džordžom”.

Kventin i njegova žena 2. jula dobili su devojčicu, ali njeno ime još nisu objavili.

I za kraj, mala zanimljivost. Lista selebriti roditelja koji zbog dece moraju da gledaju (ali sad već obožavaju) crtani “Pepa Prase” je poduža, a samo neke ličnosti koje se na njoj nalaze su, verovali ili ne: Kanje Vest, Adel, Kardi B, Stenli Tuči.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram