5 zimskih krema za ruke – kao mini poklon i još mnogo toga

Od luksuznih do sasvim pristupačnih…

Krema za ruke je jedan od onih proizvoda koji pre svega moraju biti efikasni. Ali naš izbor bočica sadrži ne samo hidratantne ili negujuće sastojke, već i luksuzne supstance koje lako mogu postati još jedan korak u vašem ritualu lepote.

Chanel Le Lift La Creme Main

Ponovno lansiranje kultne Chanel kreme definitivno je jedna od glavnih beauty premijera godine. Mnogi brendovi ne obraćaju dovoljno pažnje na tako trivijalan i praktičan alat kao što je krema za ruke, ali Chanel obraća pažnju na sve. Tako se pokazalo da je nova Chanel Le Lift La Creme Main vrlo efikasna. Sve, od stilske ambalaže do kompozicije obogaćene vrednim uljima i antioksidantima, izgleda vrlo promišljeno, i što je najvažnije, deluje!

White Tea by Kilian

Možda najbolja zimska krema. Kilian je nežna, ali efikasna krema, brzo upijajuća i pruža dugotrajnu hidrataciju. I što je najvažnije, miriše na mimozu, citruse i belo cveće – sve ono što tradicionalno povezujemo sa čistoćom i svežinom.

Sisley Restorative Hand Cream

Ako se dogodilo nepopravljivo – hranljiva Sisley krema za ruke pomoći će u suočavanju sa posledicama u kratkom roku obnavljajući čak i ispucalu kožu i pomažući u lečenju malih pukotina. Ugodan bonus: krema se, uprkos svojoj efikasnosti, vrlo brzo upije i ne ostavlja masne tragove.

Caudalie Crème Gourmande Mains & Ongles

Glavne snage ovog najprodavanijeg Caudalie proizvoda su delikatna tekstura nalik na sufle i prijatna aroma. A formula kreme je smišljena tako da pruža rukama duboku hidrataciju i usporava starenje. Zahvaljujući pravilnoj proporciji ulja, krema se lako upija i ne ostavlja lepljivi film.

L’Occitane “Shea” krema za ruke

L’Occitane krema koja neguje i brzo obnavlja suvu i ispucalu kožu ruku jedan je od proizvoda koji sigurno deluje. Kreme su jedan od glavnih bestselera brenda, uglavnom zbog svoje kompaktnosti. Efikasnost je takođe na vrhu – a sve zahvaljujući visokom sadržaju dragocenog karite putera u sastavu.