A$AP Rocky i Rijana u novoj reklamnoj kampanji Fenty Skin

Prošle nedelje, Rijana je podelila vest da carstvu Fenty dodaje liniju za negu kože.

Kako bi promovisala liniju, pevačica je pozvala svoje kolege A$AP Rockyja i Lil Nas X. Samo dve nedelje pre lansiranja linije, Rijana je predstavila prvu zvaničnu promociju za Fenty Skin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

U reklami se pevačica i mnogi modeli opuštaju uz bazen. Pridružili su im se reperi A$AP Rocky i Lil Nas X, koji personifikuju i ističu uniseks prirodu nove linije za negu kože.

„Na Fenty Skin liniji radim više od dve godine, usavršavajući formule i kreirajući ambalažu koja neće naštetiti našoj planeti! Ovo su formule koje dobro rade i sa kozmetikom”, rekla je Rijana.

Pevačica je potvrdila da su proizvodi Fenty Skin pogodni za sve polove, navodeći: “Bez obzira ko ste, zaslužujete sjajnu kožu!” Još nije objavljeno koji će proizvodi biti predstavljeni u liniji. Pevačica je prvi put najavila svoju liniju Fenty Skin 14. jula, podelivši skroman video o tome kako koristi svoje nove proizvode za negu kože.

Fenty Beauty predstavljen je 2017. godine, predstavljajući revolucionarnih 40 nijansi pudera. Od tada se carstvo Fenty proširilo na luksuzni brend odeće Fenty i liniju donjeg veša Savage x Fenty.