Givenchy predstavlja anti-stres hidratantne kozmetičke proizvode za lice

Izlazak iz samoizolacije bez negativnih posledica je veliki uspeh: neki sanjaju o prijateljima, drugi se pokušavaju rešiti viška kilograma, dok neko pokušava da sredi svoju kožu.

Givenchy je na vreme predstavio Ressource kolekciju hidratantnih antistres proizvoda za lice, kao da unapred znaju za negativne događaje u poslednja tri meseca i njihove posledice. Hronični stres postao je gotovo glavni zdravstveni problem savremenog čoveka, što negativno utiče na stanje kože. Dakle, osim činjenice da svi treba da naučimo kako uhvatiti Zen i prepustiti se lepim mislima, trebalo bi odabrati i prave proizvode za negu kože. Stres slabi zaštitnu barijeru kože i glavni je uzrok dehidracije. Prema stručnjacima kompanije Givenchy, svi Ressource proizvodi (a postoje samo četiri) su 96% od prirodnih sastojaka i pogodni su čak i za vlasnike osetljive kože.

Beauty Moss Complex razvijen je u laboratoriji Givenchy kako bi obnovio i zaštitio kožu od negativnih faktora životne sredine.

U svom sastavu:

zelena mahovina – zadržava rezerve vlage unutar epiderma za vlaženje ćelija;

smilje – jača zaštitnu barijeru kože sprečavajući isparavanje vlage. Osim toga, ekstrakt smilja umiruje i omekšava kožu.

Teglice su napravljene od recikliranog stakla i plastike za odvojeno odlaganje, a kutije za pakovanje su izrađene pomoću FSC papira. Takođe proizvodi ne sadrže nepotrebne kartonske umetke.