Gvinet Paltrou lansira svoj prvi wellness vibrator

Seksualno zdravlje je novi izvor prihoda holivudske glumice.

Godinu dana nakon što je nekoliko „opscenih“ sveća sa mirisom orgazma i vagine pušteno u prodaju (rasprodate su za manje od dva sata), Gvinet Paltrou i njen digitalni medij Goop lansiraju prvi vibrator. Premijera se dogodila tačno na Dan zaljubljenih.

Kao što se kaže u zvaničnoj izjavi, Goop tim je proteklih godina testirao „solidan broj vibratora“. Dobijeni lični podaci pokazali su se vrlo korisnim u stvaranju dvostrukog ružičasto-belog vibratora koji će se prodavati za 95 dolara na sajtu Goop. Pored toga, uređaj je opremljen i „neseksi, ali praktičnim delovima“ poput baterije sa LED displejem.

Seks je vruća tema Goopa. Medijsko carstvo neprestano podstiče interesovanje za seksualnost i zdravlje nizom publikacija, radionica, In Goop Health Summit-a, podcastova, pa čak i Netfliks-ovog The Goop Lab-a. Izgleda da se istraživanje sveta intimnog zdravlja i naših želja, na predlog Paltrou, nastavlja.

Goop-ovo odeljenje za marketing insistira na tome da „vibratori ne samo da vam pomažu da iskusite seksualno zadovoljstvo, već i poboljšavaju san, raspoloženje i smanjuju stres“.

Interes za kategoriju proizvoda za seksualno zdravlje udvostručio se 2020. godine, prema zvaničnicima Goopa. Kompanija prodaje više od 50 proizvoda u ovoj oblasti i nastaviće da proširuje svoj asortiman 2021. godine.