grazia

Lifestyle

Beg od supruga ili javnosti: Šta se zaista dešava sa Melanijom Tramp?

Od kako je porodica Tramp napustila Belu kuću u januaru, sa svega par pojavljivanja od tada, javnost je i više nego znatiželjna da sazna šta se dešava sa bivšom Prvom damom i gde je nestala u proteklih pola godine.

Glasine i da se rastaje od Donalda, samo je pojačala činjenica da se nije pojavila ni na proslavi njegovog 75. rođendana 14. juna.

Prva dama Palm Biča

Melanija izbegava javna pojavljivanja sa Trampom od kako ga je Džo Bajden zamenio na mestu predsednika u januaru. No, posetioci njihove Mar-a-Lago nekretnine na Floridi, primetili su bivšu manekenku u pratnji sina Barona na ovom mestu. Naime, svo troje su se tada pojavili u privatnom klubu, gde su dobili ovacije i aplauze od strane Donaldovih fanova.

Melanija je otvorila i kancelariju u rezortu na Palm Biču, a izveštaji sugerišu kako možda planira da nastavi svoju inicijativu Be best, koja se fokusira na dobrobit dece - baš u ovom mestu.

Gospođa nezavisna

Poput ostalih članova porodice, uključujući i Donalda juniora i Tifani, i lepa Slovenka traži nekretninu izvan Mar-a-Lago imperije. Kada je porodica bila smeštena u Njujorku, Melanija je imala svoj stan, odvojen od njihovog penthausa u Trump Tower-u na Petoj aveniji, pa činjenica da i sada želi privatnost ne bi trebalo da čudi.

Međutim, izveštaji o Mlenijinoj potrazi za novim domom poslužili su da raspire špekulacije o razvodu od bivšeg predsednika.

Povratak u Veliku jabuku

Melanija je oduvek volela glamurozan život Njujorka, a poslednje zabeleženo kretanje bivše Prve dame bilo je upravo na ulicama ovog grada dok je napuštala Trump Tower. Činjenica da se ovde nalaze i njena sestra Ines Knaus, kao i roditelji Viktor i Amalija Knaus - koji su dobili američko državljanstvo, upućuje na to da bi bivša Prva dama u Velikoj jabuci ipak mogla ostati do daljnjeg.

Politički izvor bivšeg predsedničkog para otkrio je kako je Melanija zadovoljna što provodi vreme sa porodicom i da njen suprug nema problema sa tim dok god je ona srećna, ne opterećuje ga i pojavljuje se na javnim skupovima kada mu je potrebna.

Foto: Profimedia, Instagram

Pripremila: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Ovog decembra novogodišnja čarolija u Stadionu

Novogodišnja čarolija počinje 3. decembra i nastavlja se svake subote i nedelje tokom poslednjeg meseca u godini.

Lifestyle

Priča o satu sa Titanika koji je prodat na aukciji za 116.000 dolara

Pozlaćeni džepni sat pronađen na telu poginulog poštanskog službenika u potonuću Titanika prodat je na aukciji

Lifestyle

Zasađeno 2500 sadnica u Gradskoj opštini Surčin

Zajedničkom akcijom organizacije „Čuvamo naše“, kompanije AstraZeneca, Gradske opštine Surčin i Šumarskog fakulteta u Beogradu, juče je u naselju Petrovčić na površini od jednog he...

Lifestyle

Kako je raditi za Anđelinu Džoli?

10 stvari koje smo saznali od kako su dadilje i osoblje njene vile progovorili

Lifestyle

Nedeljni astro od 28. novembra do 5. decembra

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, pročitajte u nastavku...

Lifestyle

Kolika je moć koju imamo nad ljudima koji nas vole?

Teško je ostati netaknut kada vam neko blizak učini nešto loše. Ako shvatimo šta mi radimo drugima, shvatićemo i šta drugi čine nama

Lifestyle

Evrovizija menja pravila: Ovo su novine

Gledaoci iz zemalja koje ne učestvuju na Evrosongu moći će 2023, prvi put u istoriji takmičenja, da glasaju za svoje favorite

Lifestyle

Red Communication: Agencija sa svrhom

Dobitnik najviše priznanja na Festivalu društveno odgovorne komunikacije

Lifestyle

Nedeljni astro: Od 21. do 27. novembra

Šta su zvezde pripremile za nedelju pred nama.

Lifestyle

Crni petak nikad nije bio šareniji!

Do čak 50% popusta na vaše omiljene Foreo proizvode