grazia
X

Lifestyle

Beg od supruga ili javnosti: Šta se zaista dešava sa Melanijom Tramp?

Od kako je porodica Tramp napustila Belu kuću u januaru, sa svega par pojavljivanja od tada, javnost je i više nego znatiželjna da sazna šta se dešava sa bivšom Prvom damom i gde je nestala u proteklih pola godine.

Glasine i da se rastaje od Donalda, samo je pojačala činjenica da se nije pojavila ni na proslavi njegovog 75. rođendana 14. juna.

Prva dama Palm Biča

Melanija izbegava javna pojavljivanja sa Trampom od kako ga je Džo Bajden zamenio na mestu predsednika u januaru. No, posetioci njihove Mar-a-Lago nekretnine na Floridi, primetili su bivšu manekenku u pratnji sina Barona na ovom mestu. Naime, svo troje su se tada pojavili u privatnom klubu, gde su dobili ovacije i aplauze od strane Donaldovih fanova.

Melanija je otvorila i kancelariju u rezortu na Palm Biču, a izveštaji sugerišu kako možda planira da nastavi svoju inicijativu Be best, koja se fokusira na dobrobit dece - baš u ovom mestu.

Gospođa nezavisna

Poput ostalih članova porodice, uključujući i Donalda juniora i Tifani, i lepa Slovenka traži nekretninu izvan Mar-a-Lago imperije. Kada je porodica bila smeštena u Njujorku, Melanija je imala svoj stan, odvojen od njihovog penthausa u Trump Tower-u na Petoj aveniji, pa činjenica da i sada želi privatnost ne bi trebalo da čudi.

Međutim, izveštaji o Mlenijinoj potrazi za novim domom poslužili su da raspire špekulacije o razvodu od bivšeg predsednika.

Povratak u Veliku jabuku

Melanija je oduvek volela glamurozan život Njujorka, a poslednje zabeleženo kretanje bivše Prve dame bilo je upravo na ulicama ovog grada dok je napuštala Trump Tower. Činjenica da se ovde nalaze i njena sestra Ines Knaus, kao i roditelji Viktor i Amalija Knaus - koji su dobili američko državljanstvo, upućuje na to da bi bivša Prva dama u Velikoj jabuci ipak mogla ostati do daljnjeg.

Politički izvor bivšeg predsedničkog para otkrio je kako je Melanija zadovoljna što provodi vreme sa porodicom i da njen suprug nema problema sa tim dok god je ona srećna, ne opterećuje ga i pojavljuje se na javnim skupovima kada mu je potrebna.

Foto: Profimedia, Instagram

Pripremila: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Holivudske zvezde koje imaju poznate očeve

Ove zvezde pratile su stope svojih slavnih roditelja.

Lifestyle

10 karakteristika mentalno zdravih ljudi

Kako mentalno zdravlje izgleda u stvarnom životu?

Lifestyle

NEW MOMENT SE VRATIO KUĆI

Mnoge poznate ličnosti poput Princa Filipa i Princeze Danice Karađorđević, Bojana Perića, Ane Štajdohar i Nikole Demonje, Stefana i Danijele Buzurović okupile su se na New Moment ž...

Lifestyle

Da li želite da provedete noć u Skubi Du kombiju? Sada imate mogućnost!

Zavirite u unutrašnjost legendarnog Mystery Machine - vozila družine uz koju smo odrastali!

Lifestyle

Vikend horoskop od 17. do 19. juna

Pokažite drugima koliko vredite.

Lifestyle

Kako da uništite vezu u 5 lakih koraka

Ukoliko želite da vaša veza bude zdrava, kvalitetna i dugovečna - radite sve suprotno!

Lifestyle

6 znakova da je vašem partneru i vama potrebna pauza

Nažalost, faza medenog meseca u vezi ne može da traje zauvek...

Lifestyle

Banca Intesa i Stefan Milenković najavili saradnju na projektu "Banka pod vašim prstima"

Banca Intesa je, u okviru projekta "Banka pod vašim prstima", predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića.

Lifestyle

Doživite novo iskustvo kupovine u Tehnomanija Bosch Concept Store prodavnici

Tehnomanija je u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Bosch, otvorila jedinstvenu i specijalizovanu prodavnicu – Bosch Concept Store.

Lifestyle

Čitav svet pogodnosti uz Visa premium kartice

Visa je omogućila specijalne pogodnosti prilikom plaćanja Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama kod više od 50 partnera.

Lifestyle

Po čemu ćemo pamtiti suđenje Džonija Depa i Amber Herd?

Suđenje veka je završeno, a ovo su momenti po kojima ćemo ga pamtiti.