grazia

Lifestyle

Ben Aflek oktrio detalj o pomirenju sa Dženifer Lopez

Dženifer i Ben dali su jedno drugome „drugu šansu“, ali javnosti i ne baš. Ponovno ujedinjenje, desilo se prilično iznenada, bez previše objašnjenja, te je iza čitave priče ostalo mnogo pitanja. Jedno posebno intrigira, a to je kako su se ponovo našli posle toliko godina?!

Šta se dogodilo? Ko je napravio prvi potez? Tu je i Benova fascinantna izjava o Dženifer, koju je dao za InStyle:  „Gde kriješ eliksir mladosti? Zašto izgledaš isto kao i 2003. a ja kao da sam u 40-im...u najboljem slučaju?" – Da li je ovo bila Benova uvodna rečenica za flert? Ili neka potpuno druga situacija? Kako je sve prošlo?

Glumac, nažalost, ne progovara... „To je dobra priča. To je sjajna, divna priča. I, znaš, možda ću jednog dana to ispričati. Sve napisati. [Pauza] A onda taj papir zapaliti“, rekao je u intervjuu za WSJ magazin, smejući se. Potom je dodao: „Mogu reći da je za mene to bilo predivno.“

O ponovnoj romansi sa latino zvezdom govori, u jednako ljupkom i latentnom, maniru: „Ja sam veoma srećan čovek jer sam kroz život imao koristi od drugih šansi, a svestan sam da mnogi ljudi ne dobijaju ni prvu. Dobio sam drugu priliku u karijeri. Dobio sam drugu šansu kao ljudsko biće. Život je težak, neuspesi su neminovi, ali sa nadom da iz njih nešto naučimo. Jedina stvar koja vam je zaista potrebna da biste iskoristili mogućnosti koje vam pruža taj rast jeste druga šansa. Definitivno sam pokušao da to iskoristim. Nisam uvek bio uspešan, ali u slučajevima u kojima jesam, ispostavilo se da su oni ključni aspekti mog života. Ali recite svojoj ženi da zamisli najbolju priču, i siguran sam da je to prava verzija.“

Izgleda da do daljnjeg njihov odnos ostaje vežba za našu sposobnost maštanja. Poštovaćemo Džen i Bena i njihov drugi krug ljubavi (iako bi jako zabavno bilo da znamo kako je taj prvi susret zaista izgledao).

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Najlepše vereničko prstenje slavnih ličnosti ikad viđeno

Možda im brakovi ne traju večno ali ovi dijamanti zasigurno hoće!

Lifestyle

Planirate da se udate za princa? Pre toga pročitajte vodič za kraljevska venčanja!

Retko šta je tako komplikovano kao što je priprema svadbe na kraljevskom dvoru.

Inspiracija

Ko stoji iza haljina koje nose prve dame i koliko one koštaju?

Otkrivamo omiljene modne kuće Melanije Tramp, Mišel Obame i Džil Bajden.

Lifestyle

Ovo su najpopularnije destinacije za putovanja u 2022.

Izgleda da će 2022. godina zaista biti godina velikih putovanja budući da turistička industrija već beleži ogroman porast interesovanja za najrazličitije destinacije.

Lifestyle

Zaleđeno kraljevstvo: Festival snega i leda u Kini ponovo ostavlja bez daha

Kineski grad Harbin, u provinciji Heliođijang, blizu granice sa Rusijom, širom sveta je poznat po Međunarodnom festivalu snega i leda koji se ove godine održava 37. put i posvećen...

Lifestyle

Zavirite u ukletu vikendicu Robi Vilijamsa koju je posle 12 godina uspeo da proda

Skoro milion i po dolara je pristao da spusti cenu nekretnine.

Lifestyle

Poznate ličnosti koje su otvoreno govorile o svojoj borbi sa tumorom

Potresno je i teško boriti se sa bilo kojom bolešću, naročito ovom opakom, a stvar je još komplikovanija kada se to dešava pred očima javnosti.

Lifestyle

Ben Aflek: "Pogađa me kada moja deca čitaju na internetu svašta o meni"

Glumac otvoreno o javnom imidžu, koji utiče na njegovo troje dece.

Lifestyle

Amsterdam više ne želi turiste - zašto?

Otkrijte zašto su holandski zvaničnici doneli niz mera kako bi odvratili one koji žele da posete njihov glavni grad.

Lifestyle

10 filmskih parova koji su nas naučili šta je to ljubav

Možda neke priče nemaju srećan kraj, ali ne možemo poreći da su i te kako inspirativne.

Lifestyle

11 načina da podstaknete MRŠAVLJENJE - danas!

Da li se i vama dešava da se osećate loše i nezadovoljno sobom? Hajde da to promenimo. Od ovog 1. januara, od ove 2022. godine koja je pred nama!