Ben ili Bred? Gvinet Paltrou otkriva ko je bio bolji ljubavnik

Gvinet Paltrou postala je prilično otvorena u razgovoru sa Aleks Kuper za podkast “Call her daddy”. Glumica je stavljena u šah-mat poziciju pitanjem ko je od njena dva bivša i superpopularna momka, Breda Pita i Bena Afleka, bolji u krevetu. Međutim nije ustuknula pred pitanjem, već sasvim iskreno odgovorila: “To je zaista teško. Zato što je sa Bredom postojala ogromna hemija prave ljubavi u datom trenutku. A Ben je bio tehnički izvrstan.”

​​”Ne mogu da verujem da moja ćerka ovo sluša.” Dodala je.

Gvinet je počela da izlazi sa Pitom 1994. godine, sa kojim se i verila dve godine kasnije. Te veze se priseća nazivajući je „velikom, velikom ljubavlju na prvi pogled“. „Jedne noći dok smo bili na balkonu kuće koju smo iznajmljivali u jednom malom gradu u Argentini Bred me je zaprosio. Volela bih da se sećam šta je tačno rekao, ali bilo je fantastično, bila sam oduševljena. Razgovarali smo I ranije o venčanju, ali zaista me je zatekao u tom trenutku, sećam se toga. Mora da sam imala 24 godine.“

Međutim, venčanje se nikada nije realizovalo jer je veridba otkazana i par se na kraju razišao. Paltrou kaže da jednostavno nije bila spremna da se uda. “Kada pogledam unazad, zaista sam bila dete. Trebalo mi je da istražim ko sam, šta mi je važno, koje su moje granice.” Ali dodala je i da je bila “potpuno slomljena” kada su raskinuli. Od njihovog razlaza, oni su i dalje u prijateljskim odnosima, a glumica je nedavno otkrila da je i dalje u kontaktu sa Pitom i da i dalje vole jedno drugo.

Ubrzo nakon što je prekinula vezu sa Pitom, Paltrou je započela svoju vezu sa Aflekom. Njihova ljubav trajala je tri godine dok se na kraju nisu razišli. Dok je govorila o dvojici svojih bivših u podkastu, Gvinet primetno nije izrazila znake animoziteta prema njima. Seća se da je Pit bio romantičniji, a Aflek duhoviiji.

foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.