Lifestyle

Bizaran talenat Hajdi Klum vredan nagrade

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Supermodel trenutno je okupirana angažmanom sudije u emisiji America’s Got Talent i kroz sezone videla je neke prilično impresivne stvari. Kao što su recimo gutanje mačeva i slična bizarna umeća, ali i veliki broj nadarenih pevača i puno, puno plesa.

Zato i ne čudi što je poželela da svet sazna i za njen neverovatan talenat.

Po svemu sudeći, Hajdi Klum može da reguliše znojenje – tačnije može da odabere da li želi (ili ne želi) da se oznoji u licu. Prilikom gostovanja u The Late Show With Stephen Colbertlbert emisiji, otkrila je da je tokom godina provedenih u modelingu usavršila Prince Andrew-esque vešitnu znojenja na mestima gde ih kamera ne može uhvatiti.

“Za potrebe snimanja, šminkeri će vam stalno prilaziti u pauzama i dodavati još i još pudera. Zato sam odlučila: ‘Neću se znojiti u licu’, te tako kažem sebi da se ne oznojim u licu i jednostavno znoj ode svuda gde se ne vidi i to je moj talenat. Skriven je. Zato što ga ne pokazujem.”

Obično kada poželimo da se ne oznojimo od tenzije se upravo desi suprotno – previše znoja. Zato ćemo samo reći – sjajna veština Hajdi!

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.