grazia

Lifestyle

Čitav svet pogodnosti uz Visa premium kartice

Svima nam je dobro poznat osećaj kada ugodimo sebi ili kupimo dragoj osobi nešto lepo i kvalitetno. Kako biste takve vredne trenutke sakupljali u što većem broju, Visa je omogućila specijalne pogodnosti prilikom plaćanja Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama kod više od 50 partnera. 

Ukoliko ste u potrazi za savršenom odevnom kombinacijom, iskoristite Visa premium karticu da ostvarite 10% popusta u sledećim radnjama: 

  • Gagliardi 
  • NicolasConceptStore 
  • Folklore Accessories 
  • NINIA 

Vaš dom opremite najnovijom tehnikom uz posebne pogodnosti koje dobijate pri plaćanju Visa premium karticama kod sledećih partnera: 

Posetite Bang&Olufsen radnje, odaberite zvučnike ili slušalice i ostvarite popust od 5% uz Visa Gold, 7% uz Visa Platinum i 10% uz Visa Infinite kartice. 

Ljubitelji novih tehnologija i Smart uređaja mogu da ostvare popust od 6% prilikom kupovine na MI Store veb-prodavnici na odabrane proizvode uz promo kod: U2X6SU 

Na Gigatron veb-šopu vas očekuje kvalitetan i izuzetno raznovrsan asortiman proizvoda uz popust od 5%. 

Kada je reč o čitalačkim navikama, ili ste ljubitelj elektronskih knjiga ili "priznajete" samo štampana izdanja. Da ostvarimo želje svih uživalaca, omogućili smo pogodnosti kod različitih partnera: 

Kako biste omiljene naslove čitali gdegod se nalazite, preuzmite EDEN Books aplikaciju, sačuvajte vašu Visa premium karticu i na poklon dobijate 3 meseca pretplate u okviru Eden Premium paketa na sve naslove, kao i 3 meseca pretplate i 3 e-knjige kao poklon za drage osobe. 

Vašu ličnu biblioteku možete lako obogatiti sjajnim naslovima jer vas uz svaku kupovinu veću od 3.000 RSD na www.laguna.rs i www.delfi.rs vebsajtu na poklon dobijate set od 3 knjige iz specijalne edicije svetskih i domaćih klasika. 

Pogledajte više detalja o pogodnostima koje ostvarujete kod svih partnera prilikom plaćanja Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama na linku

Istražite svet Visa premium pogodnosti. 

PROMO

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Najbolji znaju zašto: Ukinite Instagram, počnite da pišete dnevnik

Kako vam svakodnevno beleženje utisaka o stvarima koje vam se događaju, bilo da vas pritiskaju ili raduju, može preokrenuti život.

Lifestyle

Kako izgleda univerzitet za seks biznis?

Svet je dobio prvu zvaničnu školu za radnice u industriji za odrasle, ali se među hiljadama brucoša beleže i mnogo drugi koji žele da postanu uspešni preduzetnici.

Lifestyle

Najbolji memoari koje ćete pročitati: Majkl Džej Foks

Nova knjiga Majkla Džej Foksa sa takvim humorom pripoveda o teškim životnim izazovima da je kritičari smatraju prekretnicom u žanru memoara.

Lifestyle

Putujte Srbijom i ostvarujte popuste na svakom koraku

Uz bezbrižno plaćanje, stvarajte nove uspomene!

Lifestyle

Da li želite da spavate kao beba? Zavirite u londonsku "utrobu"!

Dizajniran da oponaša sigurnost majčine utrobe, ovaj krevet pruža savršen san daleko od kuće.

Lifestyle

Kako se vodi ljubav u 21. veku?

Novi pogledi na komunikaciju među partnerima menjaju mnogo toga.

Lifestyle

Mali vodič za bezalkoholna pića sa ukusom alkohola

Šta da pijete u izlasku, ako ne želite alkohol?

Lifestyle

Tek kada vas ona fotografiše možete reći da ste uspeli!

Eni Lebovic nije samo fotograf, ona je slikarka snažnih duša.

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.