Lifestyle

Couple Alert: Šer ima 36-godišnjeg dečka

Šer je potvrdila da konačno ima muškarca u svom životu.

Nakon što je fotografisana kako se drži za ruke sa muzičkim producentom Aleksandrom „A.E.“ Edvardsom, pop ikona je na Twitteru potvrdila da su u vezi i da se sa njim zabavlja kao nikad do sada.

Obožavaoci su prvi put počeli da sumnjaju da se nešto dešava sa pevačicom kada je 1. novembra objavila na istoj društvenoj mreži: „Jedan deo mog života TAKO JE NEVEROVATAN“ sa emodžijima u obliku srca. Ubrzo nakon toga, 3. novembra, pevačica je primećena kako se drži za ruke sa Edvardsom dok su ulazili u popularan restoran slavnih, Craig’s u zapadnom Holivudu, gde su večerali sa reperom Tigom. U jednom trenutku, Aleksandar je čak viđen kako joj ljubi ruku dok su sedeli i čekali u autu. A sledećeg dana, na tvir: „Neko ima novog dečka“, Šer je odgovorila sa „DAAAAA“.

U nedelju uveče, Šer je podigla njihov odnos na viši nivo, tako što je ozvaničila stvari na društvenim mrežama sa svojim novim dečkom. Objavila je na Twitteru snimak ekrana muzičkog producenta i napisala „Aleksandar“ sa crvenim emodžijima u srcu. Zatim je na to nadovezala zagonetni tvitov: „To je bilo tada, ovo je sada“.

Zatim je objasnila da su se upoznali tokom pariske Nedelje mode i dok Aleksandar još uvek nije upoznao njenu najbolju prijateljicu Polet Hauel, sve ostale u njenoj porodici – jeste.

Jedan obožavalac izrazio je zabrinutost u vezi sa namerama A.E. prema njoj, ali Šer je odgovorila: „Kao što svi znamo…NISAM ROĐENA JUČE, i ono što znam sigurno…Nema garancija. Svaki put kada napravite izbor, rizikujete. Uvek sam rizikovala… TO SAM JA.”

Ona je takođe odbacila njihovu 40-godišnju razliku u godinama, napisavši: „Ljubav ne zna za matematiku.“

Edvards je ranije bio u vezi sa Amber Rouz, a bivši par ima trogodišnjeg sina po imenu Sleš. Raskinuli sukada je on uhvaćen u preljubi sa nekoliko žena. Šer je ranije bila udata za Sonija Bona od 1964. do 1975. i Grega Olmana od 1975. do 1979. Ona i Bono imaju jedno dete, Čeza (koji sada ima 53 godine), a sa Olmanom ima sina po imenu Elijah (koji sada ima 46) .

Pogledajte kako nov par izgleda, u galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.