grazia

Lifestyle

Couple Alert: Šer ima 36-godišnjeg dečka

Šer je potvrdila da konačno ima muškarca u svom životu.

Nakon što je fotografisana kako se drži za ruke sa muzičkim producentom Aleksandrom „A.E.“ Edvardsom, pop ikona je na Twitteru potvrdila da su u vezi i da se sa njim zabavlja kao nikad do sada.

Obožavaoci su prvi put počeli da sumnjaju da se nešto dešava sa pevačicom kada je 1. novembra objavila na istoj društvenoj mreži: „Jedan deo mog života TAKO JE NEVEROVATAN“ sa emodžijima u obliku srca. Ubrzo nakon toga, 3. novembra, pevačica je primećena kako se drži za ruke sa Edvardsom dok su ulazili u popularan restoran slavnih, Craig's u zapadnom Holivudu, gde su večerali sa reperom Tigom. U jednom trenutku, Aleksandar je čak viđen kako joj ljubi ruku dok su sedeli i čekali u autu. A sledećeg dana, na tvir: „Neko ima novog dečka“, Šer je odgovorila sa „DAAAAA“.

U nedelju uveče, Šer je podigla njihov odnos na viši nivo, tako što je ozvaničila stvari na društvenim mrežama sa svojim novim dečkom. Objavila je na Twitteru snimak ekrana muzičkog producenta i napisala „Aleksandar“ sa crvenim emodžijima u srcu. Zatim je na to nadovezala zagonetni tvitov: „To je bilo tada, ovo je sada“.

Zatim je objasnila da su se upoznali tokom pariske Nedelje mode i dok Aleksandar još uvek nije upoznao njenu najbolju prijateljicu Polet Hauel, sve ostale u njenoj porodici - jeste.

Jedan obožavalac izrazio je zabrinutost u vezi sa namerama A.E. prema njoj, ali Šer je odgovorila: „Kao što svi znamo…NISAM ROĐENA JUČE, i ono što znam sigurno…Nema garancija. Svaki put kada napravite izbor, rizikujete. Uvek sam rizikovala... TO SAM JA."

Ona je takođe odbacila njihovu 40-godišnju razliku u godinama, napisavši: „Ljubav ne zna za matematiku.“

Edvards je ranije bio u vezi sa Amber Rouz, a bivši par ima trogodišnjeg sina po imenu Sleš. Raskinuli sukada je on uhvaćen u preljubi sa nekoliko žena. Šer je ranije bila udata za Sonija Bona od 1964. do 1975. i Grega Olmana od 1975. do 1979. Ona i Bono imaju jedno dete, Čeza (koji sada ima 53 godine), a sa Olmanom ima sina po imenu Elijah (koji sada ima 46) .

Pogledajte kako nov par izgleda, u galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Održano prvo regionalno takmičenje barmena u pravljenju koktela „Schweppes Mixology“

Iskustvo, istančan ukus i kreativnost ukrstilo je 26 barmena iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, na finalnoj večeri takmičenja „Schweppes Mixology, kokteli sa karakterom“.

Lifestyle

Nova saznanja o NLO-ima! Pentagon zabrinut zbog jedne stvari! Evo i koje

U pet jednočasovnih nastavaka emisija se bavi izveštajima o nedavnim događajima.

Lifestyle

Deca metaverzuma: Zovu se Gen Alfa i menjaju nam svet pred očima

Iako generacija Z još raste, stižu ih novi klinci

Lifestyle

Zašto otvoriti podkast?

U odgovoru na ovo pitanje krije se tajna uspeha autora radija na oblaku, koji se pokreće lako, a opstaje teško

Lifestyle

Izuzetnost svadbenog poklona

Koji god izbor da učinite u prodavnicama Sun Moon & Stars u Nušićevoj 25 i TC Galerija, pravi je...

Lifestyle

Predstavnica Poljske na Pesmi Evrovizije ekskluzivno za magazin Grazia otkriva sve o takmičenju

"Želim da moja pesma Solo pokrene ljude na ples, ali i da ih osnaži i učini nezavisnim"

Lifestyle

Da li je Majli Sajrus zaista najveća pop zvezda 21. veka

Majli Sajrus je proglašena “ultimativnom” pop zvezdom današnjice, zbog kameleonskih osobina koje u ovom slučaju nisu moralna osuda nego kvalitet kakav nema mnogo muzičara

Lifestyle

Sve počinje u porodici

Pozivamo vas da u SC Stadion 14. maja obeležimo Dan porodice i zajednički skrenemo pažnju na prave vrednosti.