Da li je ovo telefon sa najboljom kamerom koju smo ove godine isprobali?

Kamera telefona Samsung Galaxy S24 Ultra ispunila je sva naša očekivanja!

U eri društvenih mreža koje od nas zahtevaju da beležimo svaki momenat svoje svakodnevice, kvalitet kamere ključni je kriterijum koji naš telefon treba da ispuni. U redu, “zahtevati” je možda suviše jaka reč, ali znate na šta mislimo.

Na tržištu se vrlo često pojavljuju novi, napredniji modeli telefona koji, između ostalog, kao svoj glavni adut navode upravo snagu kamere. Bonus poene dajemo ukoliko telefon zadovoljava i one estetske kriterijume, a kada uz to čujemo i da je veoma uspešno primenio veštačku inteligenciju kako bi se korisničko iskustvo podiglo na viši nivo, jasno je – želimo ga u svom džepu!

Zbog svega navedenog, Samsung Galaxy S24 Ultra našao se na listi uređaja koje smo morali da isprobamo i zaista – oduševio nas je!

Znajući da je naš telefon najvažniji uređaj u našem životu, Samsung je kreiranju ovog modela pristupio izuzetno promišljeno.

Elegantan. Snažan. Prelep. U četiri prirodne, sofisticirane boje, sa ugrađenom S Pen olovkom uz pomoć koje telefonom upravljate još lakše i preciznije. Ali, ono što zaista ističe ovaj telefon je bez sumnje najimpresivnija kamera koju smo do sada probali.

Samsung Galaxy S24 Ultra može se pohvaliti AI obradom zahvaljujući kojoj svaka fotografija postavlja novi standard kvaliteta. Osim toga, nova ProVisual tehnologija prepoznaje predmete i poboljšava boje, smanjuje šum i prikazuje svaki detalj, čak i na noćnim snimcima.

I ovoga puta, Samsung predstavlja telefon sa moćnim zumom, najmoćnijim do sada – na raspolaganju vam je uvećanje od 2x, 3x, 5x i čak 10x, ako koristite optički ili optički kvalitetan zum. Uz to, novi, moćni Tele OIS je širi nego ranije, čime je snimak stabilniji, a uvećana slika manje mutna. Savršena opcija za “hvatanje” detalja!

A, kada smo već kod detalja – dok digitalni zum približava sliku, AI zum je pojačava. Ovo znači da možete neprimetno da uvećate prikaz sve do 100x jer će AI zum pojačati detalje i učiniti fotografiju perfektnom.

AI nije tu samo da učini Galaxy S24 Ultra kameru najboljom do sada, već je tu da ponudi i nešto više. Na raspolaganju su vam nove mogućnosti uređivanja koje pokreće veštačka inteligencija, od premeštanja objekata do inteligentnog ispunjavanja prostora, što čini da dobijete baš onakvu fotografiju kakvu ste zamislili.

Uz ovaj telefon i video snimci postaju pravo remek-delo i to zahvaljujući opciji Instant Usporeni snimak. Sa slikama generisanim pomoću AI između kadrova, sve što je potrebno je jednostavan dodir i držanje da biste kontrolisali kada da pokrenete i zaustavite efekat Usporenog snimka.

Bez obzira na to da li vaš sadržaj nastaje zbog društvenih mreža ili pak iz hobija, za privatnu arhivu, uz Samsung Galaxy S24 Ultra sasvim sigurno ćete postići željeno. A, ko zna, zbog neverovatnih rezultata, možda ćete čak poželeti da se fotografijom bavite i profesionalno.

Promo