Princ Vilijam otkrio da li njegova deca igraju video igre

Deca vojvode i vojvotkinje od Kembridža možda odrastaju u kraljevskoj palati, po svim monarhijskim načelima, ali u svojoj biti  – oni su poput svakog drugog deteta. U skladu sa time, njihove želje za svakodnevnim stvarima poput igračaka, igrica i crtanih filmova, podjednako su izražene.

Princ Vilijam otkrio je da su princ Džordž, princeza Šarlot, pa čak i najmlađi princ Luis oduševljeni video igrama. “Definitivno obožavaju da igraju igrice. Fascinirani su time. Posebno Džordž, on je najzainteresovaniji. Drugo dvoje su još uvek mali, ali vole da gledaju filmove.”

Rojal tata rekao je, da i on i Kejt, podjednako proveravaju i regulišu vreme koje njihov mali trio provodi pred ekranima. “Za sada neophodno je da ograničavamo igrice i vreme provedeno pred ekranom. Neophodno je biti obazriv sa time”, izjavio je princ.

Vilijam, koji je ujedno i predsednik britanske akademije Film and Television Arts, otkrio je da je i sam ljubitelj ove industrije. “Sve je to veoma kreativno”, rekao je, te priznao “Obožavam filmove, kao i igrice, takođe.”

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.