grazia

Lifestyle

Da li se poznati zaista ne kupaju? Džejk Džilenhol otkrio o čemu se radi

Neki od najbizarnijih momenata slavnih ličnosti iz 2021. godine, kojima su nas potpuno zaprepastili su izjave o ličnoj higijeni - tačnije nekupanju. Pored Eštona Kučera i Mile Kunis koji su poveli čitavu online debatu o tuširanju dece, tu je i Džejk Džilenhol koji ne smatra da je ova navika neophodna.

Poznati glumački par, naime, smatra da deca treba da se kupaju tek kada primete prljavštinu na njima, te u suprotnom nema smisla. Ešton je otišao korak dalje u svojim intervjuima o higijeni: "Svakodnevno perem predeo ispod pazuha, kao i predeo oko prepona, a ostatak tela nikada."

S obzirom na to da je ovo prilično uzdrmalo i zgrozilo javnost, par je odlučio da napravi šaljiv video u kom je pokazo kako, ipak, kupa svoje dvoje dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

S druge strane, njihov kolega Džejk, u jednoj izjavi za Vanity Fair istakao je da kupanje "ne smatra toliko neophodnim", i da ređim pranjem održavamo kožu zdravijom, te da se na taj način ona sama čisti.

Nakon čitave polemike o higijeni poznatih, te buri koja se podigla ovom temom, Džejk je odlučio da precizira svoje izjave i potvrdi da se on redovno kupa. "Kada sam to rekao, bio sam sarkastičan i ironičan", pa dodao: "Evo upravo sam se istušitao, pa izvinjavam se."

Pa, izgleda da smo i to rešili. Navodno.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.

Lifestyle

Najčešće zablude o jogi

Joga je veština koja zahteva određenu zrelost, spremnost da se prepozna i otkrije taj unutrašnji svet.

Lifestyle

Istražujemo: Šta su aktuelna zanimanja budućnosti?

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti.