Da li se poznati zaista ne kupaju? Džejk Džilenhol otkrio o čemu se radi

Neki od najbizarnijih momenata slavnih ličnosti iz 2021. godine, kojima su nas potpuno zaprepastili su izjave o ličnoj higijeni – tačnije nekupanju. Pored Eštona Kučera i Mile Kunis koji su poveli čitavu online debatu o tuširanju dece, tu je i Džejk Džilenhol koji ne smatra da je ova navika neophodna.

Poznati glumački par, naime, smatra da deca treba da se kupaju tek kada primete prljavštinu na njima, te u suprotnom nema smisla. Ešton je otišao korak dalje u svojim intervjuima o higijeni: “Svakodnevno perem predeo ispod pazuha, kao i predeo oko prepona, a ostatak tela nikada.”

S obzirom na to da je ovo prilično uzdrmalo i zgrozilo javnost, par je odlučio da napravi šaljiv video u kom je pokazo kako, ipak, kupa svoje dvoje dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

S druge strane, njihov kolega Džejk, u jednoj izjavi za Vanity Fair istakao je da kupanje “ne smatra toliko neophodnim”, i da ređim pranjem održavamo kožu zdravijom, te da se na taj način ona sama čisti.

Nakon čitave polemike o higijeni poznatih, te buri koja se podigla ovom temom, Džejk je odlučio da precizira svoje izjave i potvrdi da se on redovno kupa. “Kada sam to rekao, bio sam sarkastičan i ironičan”, pa dodao: “Evo upravo sam se istušitao, pa izvinjavam se.”

Pa, izgleda da smo i to rešili. Navodno.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović