grazia

Lifestyle

Dokumentarac o slučaju Britni Spirs gađa u srž problema njenog života

Najnoviji dokumentarac uskoro stiže na poznati striming servis Netfliks, a očekuje se da će film pomno pogledati oni iz tima i užeg kruga pop zvezde.

Dokumentarac je, vrlo simbolično, nazvan "Britni Vs Spirs" i bavi se problemom starateljstva nad pop zvezdom tokom poslednjih 12 godina, kao i optužbama da su najbliži članovi njene porodice umešani u dogovor oko takvog sleda događaja.

Film koji je režirala Erin Li Kar takođe prenosi otkrivanje sudskih dokumenata i intervjua sa onima koji su se godinama sastajali sa Britni i ocenjivali je tokom njenog života pod starteljstvom u kom nije imala prilike da odlučuje o osnovnim životnim pitanjima.

Video najava od minut i po protkana je delićima Britninog sudskog svedočenja ovog leta, kada je pevačica na sudu u Los Anđelesu govorila o emotivnim previranjima prouzrokovanim ovakvim surovim 13-godišnjim pravnim aranžmanom.

Premijera je zakazana za 28. septembar, a u nastavku teksta pogledajte zvanični trejler.

Foto: Profimedia, YouTube

Priredila: Natalija Knežević

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.

Lifestyle

Najčešće zablude o jogi

Joga je veština koja zahteva određenu zrelost, spremnost da se prepozna i otkrije taj unutrašnji svet.

Lifestyle

Istražujemo: Šta su aktuelna zanimanja budućnosti?

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti.