grazia

Lifestyle

Gde putovati sa drugaricama?

Slobodno možemo reći da smo ušli u doba post-kovida. Nakon raznih ograničenja i stopiranja života, putovanje sa drugaricama je savršen (a dodali bismo i obavezan) način da proslavite život.

Kako biste u to ime doživeli nezaboravne trenutke i stvorili uspomene koje ćete dugo prepričavati, predstavljamo vam 7 predivnih destinacija savršenih za ženska putovanja.

Nica, Francuska

Primorski grad na jugu Francuske, savršena je destinacija za uživanje kako u starom, tako i novom svetu prelepe zemlje. Prošetajte šetalištem, posetite više istorijskih delova grada i uživajte u tradicionalnoj francuskoj kuhinji na opuštenoj francuskoj obali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TopNicePhoto (@topnicephoto)

Tanger, Maroko

Tanger se nalazi na najvišoj tački, Maroka direktno ispod Španije. Zbog ove lokacije, Tanger ima spoj španske, francuske i marokanske kulture - i pritom je višejezičan. Obiđite stare kasbahe, odsednite u luksuznim rijadama i uživajte u ukusnoj marokanskoj kuhinji u restoranima kraj vode, u ovom metropolitskom lučkom gradu.

Majami, Florida

Nijedan drugi grad ne poručuje „girls trip“ više od Majamija. Noćni život je jedinstven, plaže su prelepe - idealno mesto za izležavanje na pesku ceo dan i ples čitave noći.

Malaga, Španija

Smeštena na jugu Španije, Malaga je opuštena turistička destinacija sa zadivljujućom obalom, ukusnim tapas obrocima i neobičnim izlozima koje vas mame da ih posetite. Takođe je savršen za pešačenje zbog svojih popločanih ulica i lepota na svakom uglu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mami (@mami_tsang)

Turks i Kaikos

Kada pomislite na azurno more, beli pesak i kabane, Turks i Kaikos su verovatno ono što zamišljate. Ovaj arhipelag nalazi se blizu Bahama i najbolja je destinacija za opuštanje tokom leta sa svojim omiljenim osobama.

Džošua Tri, Kalifornija

Dok se sunčate, divite se jedinstvenim pustinjskim ekosistemima i kampujete sa stilom - Džošua Tri je odlično mesto da doživite drugačiji život sa svojim drugaricama.

Koh Samui, Tajland

Koh Samui jedno je od najboljih mesta u zemlji za uživanje u prelepom biodiverzitetu i prirodnom okruženju zemlje. Odsednite u luksuznom odmaralištu a reko dana upustite se u istraživanje nestvarnog pejzaža ostrva.

Foto: Pexels, Instagram

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kolika je moć koju imamo nad ljudima koji nas vole?

Teško je ostati netaknut kada vam neko blizak učini nešto loše. Ako shvatimo šta mi radimo drugima, shvatićemo i šta drugi čine nama

Lifestyle

Evrovizija menja pravila: Ovo su novine

Gledaoci iz zemalja koje ne učestvuju na Evrosongu moći će 2023, prvi put u istoriji takmičenja, da glasaju za svoje favorite

Lifestyle

Red Communication: Agencija sa svrhom

Dobitnik najviše priznanja na Festivalu društveno odgovorne komunikacije

Lifestyle

Nedeljni astro: Od 21. do 27. novembra

Šta su zvezde pripremile za nedelju pred nama.

Lifestyle

Crni petak nikad nije bio šareniji!

Do čak 50% popusta na vaše omiljene Foreo proizvode

Lifestyle

6 razloga zbog kojih oprostiti i zaboraviti nije za svakoga

Praštanje je velika vrlina jer nam pomaže da ostavimo prošlost za sobom i nastavimo dalje. Ipak, postoje ljudi kojima praštanje donosi veći stres nego olakšanje. Da li ste među nji...

Lifestyle

7 razloga da pravite selfi - svakog dana

Otkriveno je da selfiji mogu biti ne samo alat u zaštiti mentalnog zdravlja, nego i fizičkog. Ali, ako preterujete, možda patite od selfitisa

Lifestyle

Black Friday weekend popusti u šoping centru Stadion

Čekamo vas na dobro poznatoj adresi, Zaplanjska 32!

Lifestyle

Zašto je dobro plakati?

Postoje tri različite vrste suza: refleksne, nprekidne i emocionalne suze