Gde putovati sa drugaricama?

Slobodno možemo reći da smo ušli u doba post-kovida. Nakon raznih ograničenja i stopiranja života, putovanje sa drugaricama je savršen (a dodali bismo i obavezan) način da proslavite život.

Kako biste u to ime doživeli nezaboravne trenutke i stvorili uspomene koje ćete dugo prepričavati, predstavljamo vam 7 predivnih destinacija savršenih za ženska putovanja.

Nica, Francuska

Primorski grad na jugu Francuske, savršena je destinacija za uživanje kako u starom, tako i novom svetu prelepe zemlje. Prošetajte šetalištem, posetite više istorijskih delova grada i uživajte u tradicionalnoj francuskoj kuhinji na opuštenoj francuskoj obali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TopNicePhoto (@topnicephoto)

Tanger, Maroko

Tanger se nalazi na najvišoj tački, Maroka direktno ispod Španije. Zbog ove lokacije, Tanger ima spoj španske, francuske i marokanske kulture – i pritom je višejezičan. Obiđite stare kasbahe, odsednite u luksuznim rijadama i uživajte u ukusnoj marokanskoj kuhinji u restoranima kraj vode, u ovom metropolitskom lučkom gradu.

Majami, Florida

Nijedan drugi grad ne poručuje „girls trip“ više od Majamija. Noćni život je jedinstven, plaže su prelepe – idealno mesto za izležavanje na pesku ceo dan i ples čitave noći.

Malaga, Španija

Smeštena na jugu Španije, Malaga je opuštena turistička destinacija sa zadivljujućom obalom, ukusnim tapas obrocima i neobičnim izlozima koje vas mame da ih posetite. Takođe je savršen za pešačenje zbog svojih popločanih ulica i lepota na svakom uglu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mami (@mami_tsang)

Turks i Kaikos

Kada pomislite na azurno more, beli pesak i kabane, Turks i Kaikos su verovatno ono što zamišljate. Ovaj arhipelag nalazi se blizu Bahama i najbolja je destinacija za opuštanje tokom leta sa svojim omiljenim osobama.

Džošua Tri, Kalifornija

Dok se sunčate, divite se jedinstvenim pustinjskim ekosistemima i kampujete sa stilom – Džošua Tri je odlično mesto da doživite drugačiji život sa svojim drugaricama.

Koh Samui, Tajland

Koh Samui jedno je od najboljih mesta u zemlji za uživanje u prelepom biodiverzitetu i prirodnom okruženju zemlje. Odsednite u luksuznom odmaralištu a reko dana upustite se u istraživanje nestvarnog pejzaža ostrva.

Foto: Pexels, Instagram

Priredila: T.M.