Glumci koji su na crnoj listi Holivuda

Neke od najvećih holivudskih zvezda misteriozno su nestale iz mejnstrima poslednjih godina.

Iako se neki od ovih nestanaka pripisuju prirodnom padu popularnosti, druge zvezde su senzacionalno uklonjene iz Holivuda zbog ludorija kao što su konzumiranje nedozvoljenih supstanci, stav velikih diva ili nasilno ponašanje, dok su treći napustili industriju zbog zdravstvenih problema.

Evo o kojim glumcima se radi.

Džesika Alba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Džesika Alba proslavila se u Holivudu početkom 2000-ih zbog uloga u filmovima Mračni anđeo, Fantastična četvorka i Srećno Čak. Uprkos njenom početnom uspehu, loše kritike i filmski promašaji doveli su do toga da se Alba povuče iz industrije i umesto toga fokusira na privatni posao i porodicu.

Fredi Princ Džunior

Fredija Princa Džuniora bilo je svuda u Holivudu… dok ga odjednom nije bilo nigde. Loše kritike, svađa sa kolegom Kiferom Saterlendom i neki bolni zdravstveni problemi naveli su Princa da napravi pauzu od glume. Sada ima svoj Kuvar.

Edi Marfi

Čini se da Holivud voli da uzdiže jedinstvene likove sve dok mu ne dosade, a to se na neki način dogodilo legendarnom komičaru Ediju Marfiju. Nakon niza hitova uključujući Coming to America i Shrek franšizu, Marfi je odvojio vreme da se druži sa svojih 10 dece i „uživa“ u devet nominacija za nagradu Razzie.

Džulija Stajls

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia (@missjuliastiles)

Tokom 2000-ih, sačuvali smo poslednji ples za Džuliju Stajls i onesvestili se od njene romanse sa Hitom Ledžerom u 10 stvari koje mrzim kod tebe. Ali teško je preći sa tinejdžerskih filmova na uloge odraslih. Glumica koja je stidljiva pred publicitetom se bolje snašla sa ulogama na malim ekranima u emisijama kao što je Dekter.

Džoš Hartnet

Holivud nije toliko napustio Džoša Hartneta, koliko je bivši tinejdžer napustio Holivud. Iako je Hartnet prvi koji je priznao da ponude presušuju, on je takođe pravio greške odbijajući uloge koje su ga koštale karijere. Sada se vratio, delimično zahvaljujući Netfliks i Peni Dreadful.

Mel Gibson

Hrabro srce, Smrtonosno oružje, Patriota, Šta žene žele… bivši A-lister Mel Gibson smatran je zlatnom zvezdom, sve dok nije uhapšen zbog vožnje pod dejstvom alkohola i uvreda na rasnoj osnovi usmerenih policiji. Dodajte tome dokumentovano verbalno zlostavljanje njegove bivše devojke i Holivud nije gubio vreme pokazujući Gibsonu gde su vrata.

Rasel Krou

Uprkos tome što je jedan od najhvaljenijih glumaca svoje generacije, nije tajna da je saradnja sa Raselom Krouom veoma teška. Mnoge kolege prozivale su ga u bezbroj navrata zbog njegovih konfrontacijskih i borbenih sklonosti kako na setu tako i van njega.

Foto: Profimedia, Instagram

PRiredila: T.M.