Ludorijama nema kraja: Glumica isekla rupu na kombinezonu da bi mogla da vodi ljubav sa dečkom

“Da li je ovaj plavi autfit skup jer smo upravo isekli rupu na njemu, kako bismo mogli da imamo seks?” upitala je Megan Foks svog stilistu, a onda javno podelila svoje dopisivanje sa njim i fotografije kombinezona. 

– Sredićemo to, napisao je stilista, iz smajlije koji plaču od smeha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Glumica i njen dečko, čije je pravo ime Kolson Bejker, trenutno uživaju u Vegasu, gde su posetili Billboard Music dodelu nagrada, a po onome što dele na društvenim mrežama, očigledno ne žele da se išta nađe na putu njihovom uživanju, pa čak ni skupi, elegantni, šljokičavi kombinezon.

MGK je nastupao na dodeli, a izveo je pesmu koja je, naravno, posvećena njegovoj sudbinskoj ljubavi Megan. U pitanju je “Twin Flame”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Napisao sam ovu pesmu za svoju ženu, rekao je, podgrevajući glasine da je par stao na ludi kamen, a onda je ceo nastup posvetio njihovom nerođenom detetu (Foksova još uvek nije u drugom stanju, ali očigledno je da par planira decu).

Još nešto pokazuje da su se strastveni ljubavnici venčali – muzičar je juče na svom instagram profilu podelio seriju fotografija na kojima se nalaze slike njihovih identičnih tetovaža na domalom prstu – oboje su umesto burmi istetovirali identične vudu lutkice. 

Muzičar nije rekao da li su se venčali, ali je na instagramu čestitao rođendan svojoj dragoj. 

– Želim najsrećniji rođendan mom eteričnom svetlosnom biću. Volim te maki. 

Par se verio početkom godine – na ceremoniji su pili krv jedno drugog, rzmenjujući nežnosti i obećanja večne ljubavi. 

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram