Glumice koje se ne stide svojih bora: Kameron Dijaz i Dru Barimor pokazale kako se stari dostojanstveno

Zvezde serijala “Čarlijevi anđeli”, četrdesetšestogodišnja Dru i četrdesetdevetogodišnja Kameron zbog gracioznog prihvatanja svojih godina dobile su ogromnu podršku i virtuelni aplauz mnogih žena, uključujući i njihove slavne koleginice.

Talentovane plavuše postale su bliske prijateljice nakon zajedničkog rada na rimejku Čarlijevih anđela 2000. godine. Od tada pa do dana današnjeg aktivno se druže. Neretko postavljaju zajedničke fotografije na svojim Instagram nalozima, što se opet dogodilo juče. Ipak, ovog puta slika dobrih prijateljica izazvala je veću pažnju od očekivane.

Iako su obe imale make up, na fotografiji su se jasno mogle uočiti bore smejalice i one oko očiju, kao i njihova ne-filtrirana opuštenija koža. Prizor dve poznate dame koje stare dostojanstveno oduševio je javnost i korisnice ove društvene mreže. U moru holivudskih “lepotica” čije se lice više i ne prepoznaje od kozmetičkih proizvoda i procedura, prikaz prirodnog izgleda došao je kao pravo osveženje, te naišao na odobravanje mnogih.

Pored žena koje su komentarisale da su oduševljene ovom lepotom bez filera i filtera, svoju podršku i simpatije prema izgledu svojih koleginica podelile su i Gvinet Paltrou i Kristen Bel.

Foto: Profimedia, Instagram

Tekst: T. Mišović