Lifestyle

Hejli Biber se povlači sa modnih pista zbog uvrede koju je doživela na kastingu

Gotovo nikog nije iznenadila odluka Hejli Biber da odustane od manekenstva, o čemu je lepotica pričala za majski broj magazine Allure, gde je slikana za naslovnu stranu, ali razlog uopšte nije onaj na koji se sumnja. Supruga pop pevača Džastina Bibera ne odlazi sa modnih pista zbog problema sa zdravljem (prošlog meseca doživela je lakši moždani udar), niti zbog toga što je u drugom stanju – na šta apsolutno svi sumnjaju zbog haljine koju je nosila na dodeli Grammy nagrada, a koja je bila široka u predelu stomaka, ne, ćerka glumca Aleka Boldvina povlači se iz manekenstva zbog neprijatnog iskustva koje je imala sa rediteljem jednog kastinga.

– Imala sam stvarno loše iskustvo s rediteljem kastinga koji je bio vrlo važan, otkrila je manekenka za Allure i nastavila: “Rekao je nešto ružno o meni mom agentu, što mi je poljuljalo samopouzdanje kada je u pitanju modna pista. Ne želim da se osećam loše zbog odluke koju sam donela, ali takođe ne želim više da prolazim kroz tako neugodna iskustva”, izjavila je ona. 

Manekenka je takođe priznala da je strašno nervira to što američki mediji stalno govore o tome da je u drugom stanju.  

Nisam trudna, pustite me na miru. Internet je tako smešan… Ponavljam, nisam trudna, samo stvarno volim hranu, napisala je svojevremeno na svom Instagram profilu.

Kada prestane da se bavi manekenstvom, lepa Hejli sigurno neće biti izdržavano lice. Naime, ona već neko vreme radi na svojoj kozmetičkoj liniji Rhode, koju uskoro lansira, a koja je inspirisana kozmetičkim lekcijama koje je dobijala od svoje mame, grafičke dizajnerke Kenjom Boldvin, kao i od svoje bake, Brazilke Meri Elen Deodato.

– Sećam se da me je moja mama, dok sam bila dete, puštala da dugo uživam u kadi govoreći mi da je hidratacija strašno važna za zdravlje kože, a nju je to naučila njena mama. Bila sam premala da bih je shvatila, ali se sećam kako sam uživala u natapanju i kupanju u ugodnoj toploj vodi. Danas znam o čemu je pričala i to je polazna tačka moje kozmetičke linije, otkrila je.

Razmišljajući o novim proizvodima, Hejli se usredsredila na kozmetiku sa zaštitnom barijerom koja čuva vlagu kože.

– Dala sam svoje proizvode raznim vizažistima kako bi je procenili. Isprobali su ih i njihovi klijenti i dobila sam sjajne povratne informacije, ispričala je za Allure.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram