Hjustone, imamo problem: šta kada partner ne želi seks

Intimnost je vrlo važan i sastavni deo odnosa muškarca i žene.

Ali vremenom postoji velika šansa da se potreba za tim smanji. To je priroda čoveka.  

Strast je poput vatre: dok je podržavate i dodajate ogrev – do tada gori vrelim plamenom. Dakle, sa seksualnom željom: ako je sve prepušteno slučajnosti, postoji velika šansa da vaš odnos preraste u prijateljski. A kome to treba? Tada postoji samo jedan izlaz: naoružavamo se savetima i radimo u pravcu koji nam je potreban, pomažući partneru da poželi da vrati bivšu strast ili raditi unapred kako bi sprečili da se vatra ugasi.

Ostanite seksi

Glavni savet devojkama i ženama je da uvek ostanu seksi. Obratite pažnju: ovo nema veze sa vulgarnošću u ponašanju i stilu odevanja. To se odnosi na unutrašnje stanje ljubavi prema nečijem telu i prihvatanje nečijih principa. Nema potrebe da se takmičite sa svojim partnerom – to ubija ženstvenost u vama i želju za intimnošću u muškarcu.

Pričajte sa muškarcem

„Prvo je bila reč“ – ovo je veoma tačna fraza. Uz pomoć fraza, možete ponekad da pojačate seksualnu želju. I za to je dovoljno samo da malo promenite svoj uobičajeni dijalog. Izgovarajte često njegovo ime. Na primer, zajedno se možete sećati seksualnih trenutaka ili izraziti svoje seksualne fantazije. Muškarci su takođe veoma pohlepni za rečima – naročito ako su to komplimenti za njegovu muškost. Hvaleći njegove atribute nežnim glasom – sigurno ćete dobiti željeni rezultat.

Imajte dan za kupanje u dvoje

Češće se tuširajte ili kupajte zajedno. Sve može započeti nevinom ponudom trljanja leđa i završiti očaravajućim orgazmom. Napokon, pogled golog vlažnog tela nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Recite „ne“ udobnoj kućnoj odeći

Ako to uslovi dozvoljavaju, češće se pred muškarcem pojavite kod kuće u nekom drugom izdanju. Trenerke zamenite čarapama, satenskim komadima donjeg veša, providnim džemperima. Zaboravite na staru i veliku odeću!

Žeđ za potpuno novim

Rasporedite romantične večeri sa masažom koja se postepeno pretvara u erotiku. Lagana muzika, prigušena svetla, seksi odeća, možda malo alkohola za oslobađanje od stresa – sve to deluje. Možete da dogovorite zajedničko gledanje porno ili erotskih filmova, a zatim pokušate da ponovite nešto od onoga što ste videli.

Predložite eksperimentisanje u krevetu

Prvo, inicijativa žene je sama po sebi uzbudljiv trenutak, a drugo, prilika da isprobate nešto novo definitivno će zainteresovati vašeg partnera. Zapravo, muškarci uvek intrigantno doživljavaju novost.
 

edinstvennaya.ua