HONOR otvorio industrijski park za inteligentnu proizvodnju

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je svoj Inteligentni park za industrijsku proizvodnju, prvu fabriku koju HONOR u potpunosti samostalno finansira. Park će se baviti sertifikacijom kontrole kvaliteta novih proizvoda, proizvodnjom vrhunskih uređaja, novim zanatskim i tehnološkim inovacijama i izgradnjom kapaciteta za razvoj veštačke inteligencije. Zahvaljujući inovacijama koje su vodeće u industriji, mogućnostima kontrole kvaliteta, kao i partnerima u globalnom lancu snabdevanja, HONOR je uveren da će novi objekat podržati njegov cilj da potrošačima širom sveta obezbedi vrhunske proizvode i najbolja korisnička iskustva.

„Kao proizvođač uređaja sa vrhunskom tehnologijom, sposobnost da obezbedimo sopstvene standarde pouzdanosti i kvaliteta biće od najveće važnosti dok nastavljamo naš put da postanemo vodeći globalni tehnološki brend. Sa ponosom najavljujemo otvaranje našeg novog proizvodnog pogona koji će biti sastavni deo obezbeđivanja našeg šireg asortimana vrhunskih proizvoda najvišeg kvaliteta”, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co., Ltd.

Upravljanje sveobuhvatnom kontrolom kvaliteta uz moć automatizacije i inteligencije

Automatizacija smanjuje varijacije i nedostatke uzrokovane ljudskim greškama, što rezultuje većim kvalitetom. Industrijski park kompanije HONOR za inteligentnu proizvodnju opremljen je tehnologijom automatske proizvodnje visoke preciznosti, vodećom u industriji, uključujući preciznu automatsku mašinu za sklapanje (za instaliranje super zakrivljenog displeja od 89° koji se koristi u HONOR pametnim telefonima) koja dostiže preciznost montaže do 75 mikrona (što je otprilike ekvivalentno prečniku jedne vlasi kose kod ljudi). Oprema za automatsko sklapanje baterija koristi optičku detekciju visoke preciznosti koja može da otkrije strana tela do 40 mikrona, kao i da prati pritisak u realnom vremenu, obezbeđujući sigurnost proizvedenih baterija i smanjujući bezbednosne rizike izazvane ručnim radom. Sedamdeset pet procenata proizvodne linije je automatizovano, od čega je više od 40 procenata razvio HONOR-ov tim za istraživanje i razvoj. Automatizovana proizvodna linija kompanije HONOR omogućava da se na svakih 28,5 sekundi izbaci jedan pametni telefon.

Kontrola kvaliteta je obezbeđena od faze proizvodnje do faze testiranja kroz pažljivo praćenje svakog koraka. Kada se otkrije anomalija, dolazi do upozorenja koje je praćeno blagovremenim rešavanjem problema. Dok je uobičajena praksa u industriji razdvajanje testiranja sklapanja i ugradnje, HONOR koristi onlajn proces prilikom kojeg se se testiranje sklapanja i ugradnje obavlja u jednom procesu. Taj proces se sastoji od preko 150 testova predviđanja koji brzo otkrivaju probleme sa kvalitetom i skraćuju period testiranja.

HONOR je usvojio koncept „proizvodnog supermarketa“ za izgradnju inteligentnog sistema distribucije materijala. Potražnja proizvodne linije u realnom vremenu povezana je sa inteligentnim odabirom komponenti na policama. Kao rezultat toga, kolege mogu da upravljaju brzim procesom odabira materijala bez grešaka koji se zatim automatski isporučuju u proizvodnu stanicu pomoću automatizovanih vođenih vozila (AGV) preko spratova i inventara. Nakon što je pakovanje proizvoda završeno, AGV inteligentni sistem za planiranje automatski preuzima proizvode

Kreiranje vrhunskih proizvoda koji prevazilaze standarde industrije

Nakon detaljnog pregleda industrijskih standarda, standarda sertifikacije i zahteva operatera, HONOR je kreirao sopstvene standarde kvaliteta kako bi ispunio niz međunarodnih standarda širom sveta. Kompanija je usvojila preko 600 standarda kvaliteta, koji pokrivaju dizajn, razvoj, materijale, proizvodnju i korisničko iskustvo.

Industrijski park kompanije HONOR za inteligentnu proizvodnju sadrži najmodernije laboratorije u industriji, uključujući laboratoriju za pouzdanost, regulatornu laboratoriju i laboratoriju za zaštitu životne sredine. Ova kombinacija laboratorija pokriva i kontrolu materijala i proizvoda. Park sprovodi skoro 200 strogih testova na svim ulaznim materijalima pre proizvodnje i desetine testova proizvoda nakon proizvodnje. Obim i učestalost inspekcije prevazilaze uobičajene industrijske prakse kako bi se osiguralo da proizvodi kompanije HONOR ispunjavaju stroge standarde koje je HONOR postavio za svoju proizvodnju.

Promovisanje kulture koja vrednuje stalno usavršavanje i zanatstvo

Obezbeđivanje visokog kvaliteta zahteva stalna unapređenja, kao i posvećenost svih zaposlenih. HONOR obezbeđuje sveobuhvatnu obuku zaposlenih i promoviše kulturu koja vrednuje stalna unapređenja. HONOR takođe usvaja strategiju „kvalitet na prvom mestu, iskustvo pobeđuje” u svim oblastima i poljima.

HONOR je uspostavio sistem inspektora kvaliteta gde inspektori koji predstavljaju kupce vrše inspekcije raspakivanja kako bi proverili da li ima bilo kakvih anomalija proizvoda. Pored toga, umesto inspekcije nasumične selekcije koja se uobičajeno koristi u industriji, HONOR prilagođava precizan sistem uzorkovanja gde se proizvodi sa potencijalnim nedostacima izdvajaju i detaljno pregledaju od strane inspektora kvaliteta. Inspektori kvaliteta kompanije HONOR pridržavaju se veoma strogih standarda kako bi osigurali da kupci ne dobiju proizvode sa nedostatkom.

Park će služiti kao inkubator za sledeću generaciju proizvodnih mogućnosti kompanije HONOR, pokazujući sposobnosti kompanije da isporuči proizvode najvišeg nivoa kvaliteta i izrade. Kroz sve ove napore, HONOR se nada da će doprineti napretku cele industrije i stvoriti dosledne, visokokvalitetne proizvode i vrhunska iskustva za potrošače.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu. 

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com

ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured

Tekst: Promo

Foto: Promo