Kako da telefon bude bolji modni detalj od nakita?

Ako se pitate kako to telefon može da vam bude modni detalj, sam pogled na Huawei nova 10 će vam dati odgovor. Kompanija Huawei nam je još jednom prikazala model koji je unikatan, elegantan i efektan. A svojim karakteristikama i dokaz da je kvalitet ono čemu Huawei teži iz serije u seriju pametnih telefona.

Sjajno zvezdano nebo u vašem dlanu

Kada prvi put ugledate Huawei nova 10 model, shvatićete da želite da bude vaš. Njegova elegantna forma i detalji na njemu ukazuju da je reč o telefonu premium klase. A kada se radi o dimenzijama vrlo je lagan i tanak, čini svega 168g i predstavlja najlakši pametni telefon na tržištu. Njegova unikatna poleđina je ono što će vas očarati i moćićete da birate između dve boje. Ako volite svetlije boje, zlatne detalje i efektnost, tu je Starry Silver model koji asocira na ledeni vrh sa Alpa. Dok je onaj elegantniji i mističniji Starry Black model, koji je poput tamnog zvezdanog neba u čiji prikaz se možete zaljubiti. Poseban detalj predstavlja unikatan dizajn kamere u obliku Star Orbit Ring-a, koji daje poseban pečat uređaju.

Moćna kamera moćnog izgleda

Kompanija Huawei je i do sada pružala vrhunske rezultate kada se radi o kvalitetu kamera na uređajima. Glavna zadnja kamera Huawei nova 10 modela dolazi sa tehnologijom Ultra Vision fotografisanja, uz 50 MP. Dodatne kamere imaju 8 MP sa ultra širokim uglom, i 2 MP za dubinu fokusa i bokeh efekat. Uz to, unos svetlosti je povećan do 40%, zbog čega će i u uslovima smanjene vidljivosti vaše fotografije biti besprekorno jasne i koloritne. Sve to vam govori da ćete u rukama imati savršeni uređaj za fotografisanje u svim uslovima i prilikama.

Fotografije zvezda, meseca, zalaska sunca, cvetnih poljana ili magičnog jesenjeg drvoreda će izgledati kao iz časopisa. Prednja kamera telefona Huawei nova 10 poseduje 4K rezoluciju, a ultra-široki ugao od 100 stepeni omogućava da zabeležite grupne fotografije sa vašim najboljim drugaricama sa bruch-a, sa putovanja ili noćnog izlaska. Uz sve to, mnogobrojne funkcije dozvoljavaju vam neograničenu igru u kombinovanju videa I fotografija, pa se tako možda probudi u vloger u vama.

Snažna baterija za sve vaše kreativne ideje

Sve bi ovo bilo manje bitno da da Huawei nova 10 ne podržava moćnu baterija od 4.000 mAh, koja uz SuperCharge punjač od 66 W korisnicima nudi neograničene mogućnosti zabave. Sa samo jednim punjenjem u toku dana možete zabeležiti sve što se nađe ispred vas I što želite u svojoj kolekciji izvanrednih fotografija.

Sve zabeleženo ostaje sa vama

Ovaj uređaj će čuvati sve vaše podatke i fotografije pa ne morate brinuti o brisanju i čišćenju memorije. Huawei nova 10 model ima veliki kapacitet memorije i dolazi sa 128 GB.

Foto: Promo

Tekst: Ptomo