Izuzetnost svadbenog poklona

Budite originalni, budite drugačiji u izboru poklona. Odaberite ono što je preko potrebno mladencima a o čemu, u prvim koracima planiranja svojih potreba, preterano ne razmišljaju.

Dopunski stoni aksesoari primarno su funkcionalni, ali ako posvetimo pažnju prilikom njihovog izbora mogu biti veoma dekorativni i doprineti visokom estetskom izgledu postavljenog stola. Jednostavne, nepretenciozne, minimalističke činije, čaše za specifična pića, porcelanski setovi za posluženje kafe i slatkiša, posude za piće i led kao i druge sitnice, obedovanje će učiniti mnogo prijatnijim.

Sa izborom atraktivnog, dekorativnog predmeta nećete načiniti grešku. Ramovi za fotografije kao večna uspomena odabranih momenata života, svećnjaci, prigodne figure koje simbolišu zajedništvo, ukrasne činije na više nivoa za posluženje slatkiša podjednako su dragoceni u svakom domu, oplemenjuju prostor, a svojom estetikom mogu se uklopiti u svaki enterijer.

Izuzetan poklon su i vaze. Bilo da su od porcelana ili kristala, čak i kad u njima nema cveća, deluju kao remek dela vajarske umetnosti i prostor dnevnog boravka čine atraktivnijim, a odmor u njemu prijatnijim.

Koji god izbor da učinite u prodavnicama Sun Moon & Stars u Nušićevoj 25 i TC Galerija, pravi je…

 

Foto: Promo

Tekst: Promo