grazia

Lifestyle

Jesen u Njujorku: Najlepše fotografije "Velike jabuke" zbog kojih želimo da smo tamo ovog trenutka

"Jesen u Njujorku" je jedan od onih filmskih klasika kom se uvek rado vraćamo kada nastupi ovo zlatno godišnje doba i svaki put sa čežnjom gledamo te prelepe pejzaže zbog kojih prosto želimo da uđemo u ekran!

Priznajemo, postoji još toliko predivnih destinacija koje treba posetiti u jesen, ali čini nam se da će nam Njujork zauvek biti na prvom mestu. Jer, bez obzira na to da li volite ovaj grad ili ne, sasvim je sigurno da nećete ostati ravnodušni na sve njegove čari. 

Donosimo vam nekoliko "razglednica" iz "Velike jabuke", snimljenih od strane lokalaca, koje će vam prikazati novi ugao već toliko puta viđenih kutaka grada. I da, preporučujemo da ih gledate uz "Empire State of Mind".

Foto: Shutterstock, Instagram

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.

Lifestyle

Najčešće zablude o jogi

Joga je veština koja zahteva određenu zrelost, spremnost da se prepozna i otkrije taj unutrašnji svet.

Lifestyle

Istražujemo: Šta su aktuelna zanimanja budućnosti?

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti.