Još više uživanja na odmoru? Da, moguće je – uz Mastercard Premium karticu

Za mnoge od nas, leto je sinonim za odmor i  putovanja. Kako temperature rastu, tako raste i želja da se upoznaju nove destinacije i stvore uspomene koje će nas “hraniti” kada se vratimo u rutinu.

Koji god da je vaš scenario za  odmor iz snova, Mastercard Travel Rewards program podiže zadovoljstvo koje putovanje donosi na viši nivo. Ovaj program pruža jedinstvene benefite u prestižnim radnjama, hotelima i restoranima, a to su mesta koja putovanjima dodaju još jedan nivo uživanja.

Kao globalni program pogodnosti, Mastercard Travel Rewards vam je na raspolaganju tokom cele godine, ne samo tokom leta. Omogućava vam da ostvarite automatski keš-bek prilikom plaćanja Mastercard Premium karticom kod odabranih trgovaca i ekskluzivnih svetskih brendova. Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili onlajn, u zavisnosti od ponude odabranog trgovca. Kako biste otvarili keš-bek ili otključali dodatne ponude, potrebno je da imate Mastercard Premium karticu i da se na sajtu www.mastercardservices.com  registrujete, a potom možete da pogledate ponude i ostvarite pogodnosti. Mastercard Travel Rewards ponuda obuhvata tržne centre, butike, restorane, hotele, rent-a-car usluge, salone lepote, spa centre, parfimerije i još mnogo prestižnih lokacija, a možete je pronaći na sajtu www.mastercardservices.com.  

Možda vam baš Mastercard Travel Rewards program pruži dodatnu inspiraciju, pa proširite plan putovanja još nekom stavkom, za bogatije iskustvo i još veće zadovoljstvo.

Tekst: Promo

Fotografija: Pexels, Promo