Kako da savladate numerologiju

Oduvek je ljudsko biće tragalo za unapređenjem života i za ličnim blagostanjem. Već na početku stvaranja civilizacije, ljudi su koristili različite vrste numerologije. Sada, kao savremeno sredstvo, brojevi podržavaju svesno življenje i vode nas kroz svaku oblast života.

Duhovna nauka numerologije Karam Krija je kompleksna alatka, a Tanja Bursać je dugogodišnji učitelj joge i konsultant u ovoj oblasti. Zahvaljujući veštinama koje daju brojevi, stičete dublje i jasnije razumevanje sebe kao I životnih problema.

Kad je reč o predikcijama, brojevi delom mogu pomoći. Ipak, one nisu cilj ove numerologije. Kako duhovna nauka numerologije ima istu referencu kao i kundalini joga, mnoštvu kvaliteta svakog broja dodaje se i aspekte iz ove oblasti. Poznavanje psihologije je sastavni veština koje poseduje lični konsultant u ovoj numerologiji.

Svakog meseca, tokom ove obuke od maja, prolazi se kroz učenja o jednom broju, ali i mnoga druga znanja o relacijama I različitim načinima funkcionisanja brojeva

Radost i vrednosti rada na sebi

Ljudsko biće sada živi period u kom se neminovno kristalizuju potreba I jaka volja za rezultatima koje donosi rad na sebi. Nervni sistem zahteva osveženje i snagu, telo ravnotežu a ciljevi I ideje jasnoću, napominje naša sagovornica.

Kada kažemo rad na sebi ili put samospoznaje, razumemo da taj put nije baš med I mleko. Svakako sam po sebi takav, život postaje lakši I radosniji tokom I nakon procesa rada na sebi u koji uvodi ova obuka. Ova obuka lagano uvodi u taj proces ali I unapređuje kvalitet života na svakom polju.

Primera radi, u nekom ranom periodu, možda se osećamo nesigurnim, primećujemo ili ne svoj unutrašnji nemir, strahove, brige… ali nije uvek lako zamisliti ili setiti se da jednog dana možemo uspeti i prevazići slične poteškoće. Tanja navodi da se trebamo setiti I važne činjenice da naše blagostanje, kao I manjak istoga, uvek u ogromnoj meri utiču na svet nama najbližih kao I na našu porodicu.

Brojevi nas vode i podržavaju I kroz proces rada na sebi. To je, po mišljenju Tanje Bursać ličnog konsultanta u ovoj oblasti, njihov osnovi cilj. Lični izbori koje pravimo svakog trenutka su često zasnovani na idejama iz bolnih iskustava iz prošlosti. Od sada evo i novih opcija. Ukratko, uloženi trud u ono što je od osnovnog značaja za naš život, a to je jasan uvid u naš unutrašnji svet, čini da ceo život pa I naši izbori dobiju drugačije dimenzije, kaže Tanja.

Iz 30 godina dosadašnjeg ličnog iskustva I rada u oblasti ličnog razvoja, Tanja podvlači: Rezultati rada na sebi su nešto što u esenciji našeg bića ostaje kao trajna vrednost. U široj perspektivi, oslobađamo se jednog mesta koje je kao lavirint, nema ni početka ni kraja. Kada ovo shvatimo, tada sve okolnosti za ostvarenje našeg puta samospoznaje same stižu u naše životno iskustvo.

Svakako, prvo je neophodno naći načina da iskreno začeprkamo i prepoznamo ono što nas u životu koči. Nema te osobe čiji život ne traži prostora za osnaženje. Sada je idealni trenutak da krenete ka sebi I za sebe, a ovo je idealna prilika koja će Vas iznenaditi novim mogućnostima !

Više možete saznati i dobiti sve praktične informacije klikom na link

Promo