Prva fotografija ćerke Prijanke Čopre i Nika Džonasa

Glumica i pop zvezda predstavili su svetu svoju preslatku ćerkicu, koju su nazvali Malti Mari Čopra Džonas.

Praveći omaž Danu majki, par je podelio na svojim Instagram profilima prvu fotografiju malene devojčice. Na slici, Prijanka drži bebu u naručju, odevenu u nežno roze haljinicu uparenu sa trakom za kosu u vidu mašnice, dok je Nik drži za ručicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

„Na ovaj Dan majki, ne možemo a da se ne osvrnemo na poslednjih nekoliko meseci i rolerkoster koji smo preživeli, sa kojim smo sada upoznati, a koji je toliko ljudi takođe iskusilo“, napisala je glumica u opisu objave. „Posle više od 100 dana u NICU, naša devojčica konačno je kod kuće. Putovanje svake porodice je jedinstveno i zahteva određen nivo vere, i dok je naš bio nekoliko meseci izazova, ono što u retrospektivi postaje sasvim jasno je koliko je dragocen i savršen svaki trenutak. Naše novo poglavlje upravo je počelo, a naša beba je opasan borac. Mama i tata te vole”.

Na kraju teksta Prijanka se zahvalila svima na podršci, ali posebno svom suprugu, koji joj je omogućio da postane mama – što je isto učinio i Nik na svom profilu.

Izvor blizak paru kaže da, iako su isključivi i svoju ćerkicu drže podalje od javnosti, prilično uživaju u novim životnim ulogama, koje su već duže vreme priželjkivali.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.