grazia

Lifestyle

Kako proslaviti Dan zaljubljenih ako ste tek na početku veze

Parovi vole da slave Dan zaljubljenih.

Sve ove večere uz sveće u otmenim restoranima, spa programi za dvoje za vikend, luksuzni buketi, skupocene haljine ili privezak sa dijamantima, čokoladno srce... Slažete se, zvuči sjajno. Ali šta je sa onima čija je veza tek započela, osećanja se rasplamsavaju, a prerano je da se vikendi i dijamantski komadi nakita pojave na romantičnom meniju?

U bilo kojoj fazi veze, bez obzira koliko je sveža, kompromis je važan. Ako se međusobna simpatija povećava, važno je i potrebno je proslaviti Dan zaljubljenih, a glavna stvar je ne preterati. Da biste se rešili neprijatnosti prekomernih očekivanja ili gotovo neprimetnih iznenađenja, unapred razgovarajte o prosalvi ovog dana. Na primer, danas. Razgovarajte o tome šta za vas znači Dan zaljubljenih i šta biste želeli da radite - naravno, zajedno.  

Da biste začinili romantičnu kreativnost, evo sedam ideja za one koji žele da testiraju Dan zaljubljenih u svojoj vezi. Svi predloženi predmeti lako se kombinuju sa čokoladom i čašom penušavog vina.

1. Filmski maraton

Da biste ovu ideju oživeli, morate odrediti mesto - vaš ili njegov stan. Biće vam ugodnije u vašem, ali možda ćete biti zainteresovani za upoznavanje njegovog stana. Glavno pitanje je da li tamo postoji kauč gde ćete se udobno smestiti. Takođe unapred razgovarajte o izboru filmova, razmenjujući liste i dopunjujući ih svojim predlozima. U završnoj fazi pripreme, vodite računa o kokicama i zacrtajte platforme za striming tako da maraton nesmetano teče.

2. Napravite zajedno kolačiće

Sve što vam je potrebno prodaje se u obližnjem supermarketu, na internetu postoji puno recepata. Ne zaboravite na ukrašavanje kolačića,  tako da rezultujući proizvod prija oku i imate čime da se pohvalite na Instagramu. Pustite lepu muziku, obucite kecelje, otvorite bocu proseka - i krenite. Kuvanje vas zbližava.

3. Napravite nešto

Bilo koji format „uradi sam“ je moderan u današnje vreme. Sezonski primer: Izgradite kućicu za ptice. Kupite sve što vam treba zajedno, a zatim okačite rezultat u obližnji park. Ili napravite venac od ogledala dodajući anđeoska srca. Kreativna interakcija pruža nove mogućnosti da se upoznate, shvatite koliko je sličan vaš smisao za humor i otkriva vašu kompatibilnost u radu na nečemu za zajednički cilj.

4. Čitajte naglas

Ovde će vam pomoći atmosfera sa potpunim potapanjem u hygge: sveće, lampa, mekani pokrivači, stare knjige ... Uverite se da je proseko otvoren i da je na stolu kutija čokolade. Izaberite prijatan slog i zaplet: „Majstor i Margarita“ ili „Hiljadu i jedna noć“. Zavalite se i čitajte naglas - ili po ulogama.

5. Idite na klizanje

Čak i ako oboje niste brilijantni klizači, i dalje ćete se zabavljati savladavajući graciozno klizanje po ledu. Da li je iskusniji od tebe? Sjajno, pustite ga da vam pokaže šta sve zna dopuštajući sebi da budete podržani (tj. zagrljeni) i povremeno se oslanjajući na njegove snažne ruke. Pored toga, klizanje na ledu je odličan izgovor da se držite za ruke. Sve dok želite. Ili dok se ne smrznete.

6. Naručite večeru

Šik restoran će sačekati sledeću godinu, kuvanje večere teži je zadatak od kolačića, pa ima smisla kombinovati gurmanske prioritete izborom kućne dostave. Možda nas je pandemija naučila da naručujemo hranu, ali ovo je slučaj kada okolnosti ne postoje zbog ničega: imate veče nasamo jedno s drugim i svoju omiljenu hranu. Odlučite se za lokaciju, kao što je navedeno u tački 1, i odredite vreme za pripremu tanjira, salveta, čaša i paljenja sveća unapred. Ako više volite nekomplikovanu udobnost, stavite poslužavnik sa hranom bliže sofi - i započnite razgovor od srca.

7. Kupite kafu i prošetajte

Pa, neka bude hladno i puno snega. Sveti Valentin nije ostavio nikakve preporuke po tom pitanju, ali, kako kažu, „ljubav greje“. Uzmite čašu kafe za poneti i šetajte gde god želite, uživajući u komunikaciji i svežoj ljubavi. Razgovarajte o bilo čemu - pogledima na veze, vegetarijanstvu, hororu, mačkama ili smislu života - dok ne padne mrak i ne dođe vreme za ljubljenje. Ovo je #musthave za vaš debi. 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Zašto je venčanje ćerke preminulog glumca Pol Vokera uzdrmalo svet?

Mlada je odabrala elegantnu i šik venčanicu koja je redak izbor danas.

Lifestyle

Stopama Džejmsa Bonda: Matera na jugu Italije osvaja već na prvu posetu

Nestvaran gradić koji nije oduvek bio tako popularan među turistima.

Lifestyle

10 razloga zbog kojih su single ljudi zapravo najsrećniji ljudi

Zbog čega je toliko uvreženo mišljenje o ljudima koji nisu u vezi kao nesrećnim i ima li ono pokrića?

Lifestyle

Donatela Versaće: Kraljica od plastike koja je verovala da je prirodna lepota iluzija

Donatela Versaće je starim fotografijama dokazala da je nekada bila lepotica. Zašto je više verovala hirurškom nožu nego sopstvenom osećaju za estetiku?

Lifestyle

Nemaju nijedan nalog: Ovo su poznate ličnosti koje odbijaju da koriste društvene mreže

“Ne predstavljamo svoje živote istinito", rekla je Bulok. "Ne objavljujem i ne radim ništa od toga."

Film

15 najboljih romantičnih filmova svih vremena koje ćemo gledati ovog vikenda

Širok spektar najboljih romantičnih filmova svih vremena.

Lifestyle

Da li ste znali: Simbolika boja u različitim kulturama i marketingu

Saznajte šta boje govore i označavaju u različitim kulturama i kako se koriste u marketinške svrhe.

Lifestyle

Zašto niko ne želi da kupi luksuzni dom Dženifer Lopez?

Da li ovo dodatno komplikuje useljenje sa Benom?

Lifestyle

5 stvari o kojima treba da razgovarate sa partnerom pre veridbe

Ne želimo da vam kvarimo lepotu i romantičnost veridbe, ali svi znamo da je ljubav ponekad krajnje praktična stvar.

Lifestyle

Spasimo hranu: Nacionalni dan davanja u Lidlu

U susret Nacionalnom danu davanja koji se obeležava 9. oktobra, kompanija Lidl Srbija poziva sve svoje potrošače da se priključe kampanji "Spasimo hranu, spasimo humanost".