grazia

Lifestyle

Kako proslaviti Dan zaljubljenih ako ste tek na početku veze

Parovi vole da slave Dan zaljubljenih.

Sve ove večere uz sveće u otmenim restoranima, spa programi za dvoje za vikend, luksuzni buketi, skupocene haljine ili privezak sa dijamantima, čokoladno srce... Slažete se, zvuči sjajno. Ali šta je sa onima čija je veza tek započela, osećanja se rasplamsavaju, a prerano je da se vikendi i dijamantski komadi nakita pojave na romantičnom meniju?

U bilo kojoj fazi veze, bez obzira koliko je sveža, kompromis je važan. Ako se međusobna simpatija povećava, važno je i potrebno je proslaviti Dan zaljubljenih, a glavna stvar je ne preterati. Da biste se rešili neprijatnosti prekomernih očekivanja ili gotovo neprimetnih iznenađenja, unapred razgovarajte o prosalvi ovog dana. Na primer, danas. Razgovarajte o tome šta za vas znači Dan zaljubljenih i šta biste želeli da radite - naravno, zajedno.  

Da biste začinili romantičnu kreativnost, evo sedam ideja za one koji žele da testiraju Dan zaljubljenih u svojoj vezi. Svi predloženi predmeti lako se kombinuju sa čokoladom i čašom penušavog vina.

1. Filmski maraton

Da biste ovu ideju oživeli, morate odrediti mesto - vaš ili njegov stan. Biće vam ugodnije u vašem, ali možda ćete biti zainteresovani za upoznavanje njegovog stana. Glavno pitanje je da li tamo postoji kauč gde ćete se udobno smestiti. Takođe unapred razgovarajte o izboru filmova, razmenjujući liste i dopunjujući ih svojim predlozima. U završnoj fazi pripreme, vodite računa o kokicama i zacrtajte platforme za striming tako da maraton nesmetano teče.

2. Napravite zajedno kolačiće

Sve što vam je potrebno prodaje se u obližnjem supermarketu, na internetu postoji puno recepata. Ne zaboravite na ukrašavanje kolačića,  tako da rezultujući proizvod prija oku i imate čime da se pohvalite na Instagramu. Pustite lepu muziku, obucite kecelje, otvorite bocu proseka - i krenite. Kuvanje vas zbližava.

3. Napravite nešto

Bilo koji format „uradi sam“ je moderan u današnje vreme. Sezonski primer: Izgradite kućicu za ptice. Kupite sve što vam treba zajedno, a zatim okačite rezultat u obližnji park. Ili napravite venac od ogledala dodajući anđeoska srca. Kreativna interakcija pruža nove mogućnosti da se upoznate, shvatite koliko je sličan vaš smisao za humor i otkriva vašu kompatibilnost u radu na nečemu za zajednički cilj.

4. Čitajte naglas

Ovde će vam pomoći atmosfera sa potpunim potapanjem u hygge: sveće, lampa, mekani pokrivači, stare knjige ... Uverite se da je proseko otvoren i da je na stolu kutija čokolade. Izaberite prijatan slog i zaplet: „Majstor i Margarita“ ili „Hiljadu i jedna noć“. Zavalite se i čitajte naglas - ili po ulogama.

5. Idite na klizanje

Čak i ako oboje niste brilijantni klizači, i dalje ćete se zabavljati savladavajući graciozno klizanje po ledu. Da li je iskusniji od tebe? Sjajno, pustite ga da vam pokaže šta sve zna dopuštajući sebi da budete podržani (tj. zagrljeni) i povremeno se oslanjajući na njegove snažne ruke. Pored toga, klizanje na ledu je odličan izgovor da se držite za ruke. Sve dok želite. Ili dok se ne smrznete.

6. Naručite večeru

Šik restoran će sačekati sledeću godinu, kuvanje večere teži je zadatak od kolačića, pa ima smisla kombinovati gurmanske prioritete izborom kućne dostave. Možda nas je pandemija naučila da naručujemo hranu, ali ovo je slučaj kada okolnosti ne postoje zbog ničega: imate veče nasamo jedno s drugim i svoju omiljenu hranu. Odlučite se za lokaciju, kao što je navedeno u tački 1, i odredite vreme za pripremu tanjira, salveta, čaša i paljenja sveća unapred. Ako više volite nekomplikovanu udobnost, stavite poslužavnik sa hranom bliže sofi - i započnite razgovor od srca.

7. Kupite kafu i prošetajte

Pa, neka bude hladno i puno snega. Sveti Valentin nije ostavio nikakve preporuke po tom pitanju, ali, kako kažu, „ljubav greje“. Uzmite čašu kafe za poneti i šetajte gde god želite, uživajući u komunikaciji i svežoj ljubavi. Razgovarajte o bilo čemu - pogledima na veze, vegetarijanstvu, hororu, mačkama ili smislu života - dok ne padne mrak i ne dođe vreme za ljubljenje. Ovo je #musthave za vaš debi. 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Znakovi pored puta (i na njemu) koji vam govore da je ljubavi došao kraj

Kada se ušuškamo u nekom odnosu, ne vidimo ni znakove, ni semafore ni crvene zastave - ali posle ovog teksta ćemo ih itekako biti svesni.

Lifestyle

Život u skladu sa lepim mislima

Baš kao što je Buda rekao da se svakoga dana rađamo ponovo i da je jedina bitna stvar samo ono što ćemo uraditi u tom danu, tako i mi možemo prihvatiti tu filozofiju i od svakog no...

Lifestyle

Otkrivamo vam koja ostrva Grci sakrivaju od turista i gde se ona nalaze

Grčka je mnogo više od tri prsta. Ona svoja najlepša ostrtva čuva samo za svoje lokalce, ali mi vam otkrivamo koja su to ostrva.

Lifestyle

Matcha: Sve što treba da znaš o ovom trendi, ali i zdravom napitku

Napici sa matcha prahom nisu samo u trendu, već su i jako dobri za zdravlje. Otkrivamo ti šta je matcha, koji su njeni benefiti i kako da je konzumiraš.

Lifestyle

8 trendova koje ćemo zauvek zaboraviti kada se pandemija i zvanično završi!

Opustili se jesmo, ali i dalje nije sve završeno. A kada bude - nemojte da je neko spomenuo neki od ovih trendova!

Lifestyle

Kako da nam koža ne bude tesna: Vodič za održavanje kožnih torbi

Kao što je naša majka imala “tu jednu” kožnu torbu koju nam je dala u amanet, tako smo i mi želeli da sebi jednog dana priuštimo makar jednu kvalitetnu, kožnu torbu za koju znamo d...

Lifestyle

Otkrivamo: Kako se zaista hrane sportistkinje tokom priprema za Olimpijske igre

Verovala ili ne, ukusni zalogaji kao što su pasta, pica i sladoled uključeni su u njihove planove ishrane!

Lifestyle

Kako se danas traži posao?

Ne možete da pronađete novo radno mesto? Možda pravite neku od 5 grešaka koje se, na sreću, mogu lako ispraviti.

Lifestyle

Svuda gde želite da budete

U svetu punom priča, vaša iskustva su ono što vas izdvaja od drugih. Za korisnike Premium kartica, Visa je pripremila ekskluzivno iskustvo koje ide u korak sa vašim dinamičnim stil...

Lifestyle

Pratimo modu i volimo trendove. Go Blue!

Trendovi nam se nameću iz sezone u sezonu, teško je ispratiti baš sve ali se trudimo da sebi priuštimo stvari koje će nam dati osećaj slobode i izražaja.

Lifestyle

Zavirite u jedan od najlepših stanova koji Meril Strip godinama nije uspevala da proda

18 fotografija dokazaće vam ono što reči ne mogu, ovaj penthouse koji se nalazi na donjem delu Menhetna jedan je od najlepših životnih prostora koje smo ikada videli.

Lifestyle

Najkul letnji trendovi koji će osvežiti tvoju svakodnevicu

Potražili smo inspiraciju za osveženje u fashion, beauty i lifestyle trendovima i evo šta je to privuklo našu pažnju.

Lifestyle

Deca poznatih: Siroti mali bogataši

Istaknuti milijarderi se obavezuju da potomcima neće ostaviti ništa ili će im dati tek delić svoje ogromne imovine. Zašto to čudi običan svet?

Lifestyle

Bitka superbogataša za svemir

Rivalstvo dva najbogatija čoveka na svetu, Iliona Maska i Džefa Bezosa, svelo se na takmičenje u novoj igrački elite - privatnim letovima među zvezde.