Kako stimulisati svih 5 čula za najbolji sastanak ikada

Privlačnost se svodi na poigravanje sa čulima, na pravi način…

Kada se radi o sastancima, prava hemija između dvoje ljudi je od ključnog značaja, ali morali smo da se zapitamo – zašto ponekada osetimo instant privlačnost prema nekim ljudima?

Verovali ili ne, stručnjaci za veze sada savetuju nas koji tražimo ljubav da se udaljimo iz digitalnog dating sveta i ugazimo u moćnu povezanost koja postoji između zavođenja i naših čula kako bismo dostigli bolji uspeh. Nova “pojačana senzualnost” ključna je tema kampanje BOSS parfema, u kom glavne uloge igraju Jamie Doran i holandski model Brigit Kos. Njih dvoje su dobili uloge ljubavnika, koji sede jedno do drugog u grandioznoj koncetrnoj sali. 

Hemija koja postoji između njih je evidentna, dok nestaju iza naočara za virtuelnu realnost koje svi nose zbog koncertnog nastupa. Kako Kos napušta koncert, Doran odlučuje da skine svoje naočare i nađe je u pravom životu. Kada do toga dođe, između njih se javlja magnetna privlačnost, koja postaje sve intenzivnija dok oni gledaju jedno drugo u oči. 

Naravno, zaljubljenost je mnogo više od susreta pogleda u sobi punoj ljudi. Studije su otkrile da postoje tri ključne faze zaljubljenosti – požuda, privlačnost i vezivanje. Svaka od ovih faza sa sobom nosi određene hemijske reakcije unutar tela i mozga, kao i osećanja koje okidaju različiti hormone tokom svake faze. 

Ono što je još značajnije, naših pet čula – vid, miris, dodir, ukus i sluh, mogu pojačati naše moći privlačnosti kada se stimulišu na pravi način. Evo šta morate znati: